Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Στα λόγια του ΕΛΑΜ για άλλη μια φορά! Δήμευση περιουσίας των κλεφτών με τις γραβάτες

Στα λόγια του ΕΛΑΜ για άλλη μια φορά! Δήμευση περιουσίας των κλεφτών με τις γραβάτες
Συνεχείς είναι οι δικαιώσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το τελευταίο διάστημα. Να θυμίσουμε την, προ ολίγων ημερών έκθεση του ΕΤΕΚ όσον αφορά της ιδιωτικοποιήσεις και τους τεράστιους Εθνικούς κινδύνους τους οποίους διατρέχουμε από μια τέτοια κίνηση, θέση η οποία ήταν αρχικώς διατυπωμένη από το Κίνημα μας. Τώρα βλέπουμε το κυβερνών κόμμα, το ΔΗΣΥ, να προσπαθεί να πάρει ενώπιον της Βουλής πρόταση για δήμευση της περιουσίας.

Φυσικά με τα όσα ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με το πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας που εξουσιάζει τον τόπο μας, πιστεύουμε ότι, ακόμα ένα νομοθέτημα θα μπει σε κάποιο συρτάρι και θα θαφτεί κάτω από χιλιάδες άλλους φακέλους. Το νέο πυροτέχνημα απλά χρησιμοποιείται προς λαϊκή κατανάλωση και για να χαϊδέψει τα αυτιά του λαού.
Μία τέτοια νομοθεσία, γνωρίζουμε ότι δεν ευνοεί τα πολιτικά κόμματα του κατεστημένου, που ευθύνονται για τον σημερινό οικονομικό ξεπεσμό της πατρίδας μας, για χιλιάδες σκάνδαλα, μίζες, σήψη, παρακμή και διαφθορά. Ως εκ τούτου δεν περιμένουμε να βάλουν τα χέρια τους για να βγάλουν τα μάτια τους.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εξ αρχής, αφού είναι η μοναδική αγνή φωνή αντίστασης, έθεσε θέμα δήμευσης της περιουσίας όσων έχουν ανάμειξη στα οικονομικά σκάνδαλα που ταλανίζουν την κοινωνία μας, μέσω δεκάδων Δελτιών Τύπου που εκδώσαμε κατά διαστήματα. Απαιτούμε δε, να εισαχθεί πρόνοια για διάταγμα παγώματος περιουσίας πριν από την κατάληξη της δίκης υπόπτων, ώστε στο μεσοδιάστημα να μην αποξενώνονται περιουσίες και χρήματα.
Η θέση μας ήταν και συνεχίζει να είναι ξεκάθαρη, οι κλέφτες φυλακή, δήμευση της περιουσίας τους και επιστροφή των κλεμμένων πίσω στον λαό.
Φτάνει πια ο λαός να πληρώνει τα «σπασμένα» και οι κλέφτες να την βγάζουν «καθαρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...