Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Το θέατρο του Καραγκιόζη στην Πάφο

Το θέατρο του Καραγκιόζη στην Πάφο
Το γεγονός πως ο ΔΗΚΟικός πρώην δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, αποφάσισε να δηλώσει ένοχος για την υπόθεση ΣΑΠΑ δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Πόσο μάλλον για την απόφαση του να δώσει στεγνά τους "αμαρτωλούς" συνεργάτες του στο μεγάλο φαγοπότι, από ότι δήλωσε, βουλευτές της ΕΔΕΚ και ΑΚΕΛ.

Σε αυτή την νέα τροπή που έχει πάρει η πολύκροτη πλέον υπόθεση γινόμαστε για ακόμα μία φορά μάρτυρες και θεατές σε αυτό που λέγεται ασυδοσία στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Η διαπλοκή και η συνεννόηση, που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του κατεστημένου, προς εκμετάλλευση του πολίτη, την κατάχρηση εξουσίας και η μεγάλη διασπάθιση του δημόσιου πλούτου από τους αξιωματούχους είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει, αλλά και να αφυπνίσει επιτέλους τον λαό, να τους γυρίσει πλάτη, μαυρίζοντας τους.
Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να τοποθετηθούν επί των νέων αποκαλύψεων και να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους. Καλούμε δε, Αστυνομία και Γενική Εισαγγελία όπως αμερόληπτα διεξάγουν το έργο τους, να συνεχίσουν και να το εντατικοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό, για την καθοριστική καταπολέμηση, επιτέλους, της διαφθοράς που έπληξε την κοινωνία με τους γνωστούς πλέον πρωταγωνιστές.
Απαιτούμε οι κλέφτες να οδηγηθούν στη φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν πίσω στον λαό.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...