Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Η Ευρώπη που αρχίζει και αντιστέκεται: Χιλιάδες Γερμανών διαδήλωσαν κατά του εξισλαμισμού της Δύσης

Τουλάχιστον 17.500 άνθρωποι (οι διοργανωτές τους ανεβάζουν στους 20.000) συμμετείχαν σε μια από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις κατά του εξισλαμισμού της Δύσης από το κίνημα  PEGIDA η οποία πραγματοποιήθηκε στη Δρέσδη της Α. Γερμανίας.

Το κύμα κατά του εξισλαμισμού και της σταδιακής κατάληψης των πόλεων των δυτικών χωρών από εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους αποκτά σημαντικό ρεύμα ιδιαίτερα σε χώρες όπου πλήττονται περισσότερο από αυτό όπως η Γερμανία ή Γαλλία ή η Σουηδία. Και η Ελλάδα πλήττεται φυσικά ίσως και περισσότερο από κάθε άλλη χώρα αναλογικά με τον πληθυσμό και την καλπάζουσα  υπογεννητικότητα αλλά προς το παρόν τα κοινωνικά "αντισώματα"  βρίσκονται εν υπνώσει.  
Η διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Δρέσδη ήταν η δέκατη κατά σειρά κατά του ισλάμ και σε αυτή οι χιλιάδες διαδηλωτές  οι τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα εναντίον του «εξισλαμισμού της Δύσης» ενώ ζήτησαν αυστηρότερους κανόνες μετανάστευσης,
Ακόμη 400 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν επίσης σε μία εκκλησία της πόλης προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια προσευχή για την οικουμενική ειρήνη, όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.
Ο ηγέτης του κινήματος PEGIDA Lutz Bachmann μιλώντας κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Γερμανία «δεν είναι γη μεταναστών» και όσοι θέλουν να φύγουν από τη χώρα να το κάνουν λέγοντας πως οι αξίες που διέπουν το κίνημα είναι αυτές του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού και του ανθρωπισμού.
Την περασμένη Δευτέρα το κίνημα  Pegida  (Ευρωπαίοι πατριώτες εναντίον του εξισλαμισμού της Δύσης) είχε καταφέρει να κατέβουν τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι στους δρόμους της πρωτεύουσας της Σαξονίας.
Ο προτεστάντης επίσκοπος της Σαξονίας, Γιόχεν Μπολ, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι τα μέλη του κινήματος Pegida αναζητούν τρόπους για να «εκμεταλλευτούν τα σύμβολα του χριστιανισμού και μία χριστιανική παράδοση σε ένα πολιτικό σκοπό».
Οι οργανωτές της PEGIDA  δηλώνουν πως είναι αντίθετοι στον εξτρεμισμό κάθε είδους και όχι κατά των μεταναστών καθαυτών, λέγοντας πως χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως πατριώτες που ανησυχούν για την διολίσθηση της γερμανικής κοινωνίας μακριά από χριστιανικά ήθη και τα ιδεώδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...