Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Χριστόφιας - Περήφανος και απτόητος...και όποιος αντέξει

Πριν από λίγες μέρες το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι του ΡΙΚ μας παρουσίασε συνέντευξη που πήρε από τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια στο χωριό του το Κελλάκι. Το κανάλι διαφήμιζε αρκετές μέρες πριν την προβολή της την συνέντευξη αυτή. Αν υπήρχε τρόπος το ΡΙΚ θα το διαφήμιζε και με τηλεβόα επί αυτοκινήτου στους δρόμους κατ' ανάλογο τρόπο που το κάνουν οι θίασοι του Χαρι Κλήν και Σιεφερλή όταν κατεβαίνουν στην...''Νήσο των Αγίων'' και των πολιτικά ηλιθίων για να μας κάνουν να γελάσουμε και να χαλαρώσουμε.

Θα πρέπει επιτέλους τόσο το ΡΙΚ όσο και τα άλλα ΜΜΕ, αλλά ιδιαίτερα το κρατικό κανάλι, να πάψει να σπαταλά τα χρήματα του κύπριου φορολογούμενου και να του παρουσιάζει ένα άκρως προβληματικό και άρρωστο άνθρωπο επειδή έτυχε κάποτε  ο αποχαυνωμένος και ανώριμος πολιτικά λαός να το εκλέξει πρόεδρο. Μπορεί κάποιοι βολεμένοι σε αυτό το τόπο να σπάνε πλάκα και να χαλαρώνουν με τα λεγόμενα και το όλο παρουσιαστικό αυτού του ανεκδιήγητου ανθρώπου, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του λαού που ματώνει καθημερινά για να επιβιώσει υποφέρει και της ανεβαίνει η πίεση όταν αντικρίζει η/και ακούει τον Χριστόφια όπως και τους ομοίους του να προβάλλονται και να λέουν τα δικά τους παραμύθια και άλλες διάφορες βλακείες.

Ο Χριστόφιας στην συνέντευξη του λέει πολλά και διάφορα φαιδρά: ότι δήθεν δεν ήθελε να γίνει Πρόεδρος και ότι περίπου τον.... επετσοτραβούσαν για να τον χρήσουν πρόεδρο, ότι ο λαός τον έχει εκλέξει γιατί ήταν καλός άνθρωπος....καλέ μου άνθρωπε.... έφαγες και τον μακαρίτη τον Θανάση Βέγγο... και ότι δεν έφυγε από πρόεδρος αλλά εκδιώχθηκε. Ανέφερε επίσης ότι αποχώρησε από την Προεδρία περήφανος για το έργο που άφησε, ότι δεν έκανε λάθη και ότι ο Λαός στο μέλλον... ‘’θα το γυρεύκει και δεν θα τον βρίσκει''. Το καλό σου στο καλάθι... κύριε καταστρόφια, ο καλός άνθρωπος είναι μετριόφρον, σεμνός αγαπά την πατρίδα του και παραδέχεται τα λάθη του και όχι να καταστρέφει έναν λαό και να αποχωρεί και περήφανος από πάνω.

Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει πραγματικά τον θεό του, η έπαρση του, οι εμμονές του, ο δογματισμός του ο αρχοντοχωριατισμός και η ξεροκεφαλιά του είναι χαρακτηριστικά που πολύ σπάνια τα βρίσκεις μαζεμένα σε ένα ανθρώπινο ών. Ξεκίνησε από το χωριό του ως τσοπάνος και καφετζιής (με όλο τον σεβασμό στον κάθε απλό και σεμνό άνθρωπο που έχει αυτά τα επαγγέλματα) και βρέθηκε χρηματοδοτούμενος από το Κόμμα του το ΑΚΕΛ στην πρώην Σοβιετική Ένωση, όπου όπως λέει, σπούδασε κοινωνικές επιστήμες. Ένας άνθρωπος με τόσο χαμηλό IQ, ένας τόσο φανατικός κομμουνιστής, πολύ αμφιβάλλω αν πήρε πτυχίο με την αξία του και δεν του το δώρισε η κομμουνιστική Σοβιετία για να της είναι εσαεί πιστός.

Φοβάμαι ότι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο Χριστόφιας και το κόμμα του, όντας στην εξουσία, δεν είναι η οικονομική κατάρρευση στην οποία μας έχει οδηγήσει, αλλά το γεγονός ότι ήταν η αιτία να έρθει στην εξουσία ο Νίκος Αναστασιάδης που μας οδηγεί σταδιακά και σταθερά στη πλήρη οικονομική εξαθλίωση και στην υποταγή στους τούρκους και τα ξένα συμφέροντα.

Για όσους από εσάς αντέχετε πατήστε στα πιο κάτω Link για να θαυμάσετε όχι μόνον τον Χριστόφια που έφυγε περήφανος αλλά και τον ''ηγέτη της κρίσης'' που ήρθε ‘’να μας σώσει’’, o οποίος μας συστήνει στην ίδια εκπομπήάκουσον, άκουσον να καταναλώνουμε κάθε μέρα 2 ουίσκι (όχι το εθνικό μας ποτό την ζηβανία) για να χαλαρώνουμε και να ξεχνάμε τα προβλήματα μας

Είναι καιρός να πάψουμε επιτέλους να σεβόμαστε και να φοβόμαστε αυτούς τους επίορκους και δοσίλογους πολιτικάντηδες που καταστρέφουν ενσυνείδητα την πατρίδα μας και να τους φερθούμε όπως τους αξίζει και όχι μόνο να τρώμε  και να χέζωμεν σε αυτόν τον παράδεισο που μας χάρισε ο θεό.

Χριστόφιας

Αναστασιάδης

Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...