Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Στρυμονικό, Αθήνα

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Χρυσή Αυγή: Χθες-Σήμερα-Αύριο και πολιτικές εξελίξεις Σε ιδιαίτερα αγωνιστικό κλίμα και σε μια αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, ΣυναγωνιστήΤσακίρη Μιχάλη.
Παρών στην προγραμματισμένη ομιλία ήταν και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος έλαβε πρώτος τον λόγο και σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. 

Αναφέρθηκε εκτενώς στις ραδιουργίες της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά προκειμένου να συγκεντρώσει τους πολυπόθητους 180 βουλευτές για την εκλογή ΠτΔ, σχολιάζοντας και το νέο βίντεο-ντοκουμέντο Χαϊκάλη όπου αποκαλύπτονται οι παράνομες διεργασίες που αφορούν στην εκλογή ΠτΔ και η συγκάλυψή τους από την παραδικαστική παράγκα με πρωταγωνιστή τον «Παναθηναϊκάκια» Ντογιάκο. Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αντιστέκεται στα σχέδια της αντεθνικής χούντας και πως ο αγώνας της θα στεφθεί με την νίκη του ελληνικού Λαού ενάντια στα αρπακτικά των τοκογλύφων.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης για την προγραμματισμένη ομιλία με θέμα «Χρυσή Αυγή: Χθες-Σήμερα-Αύριο». Ο Συναγωνιστής, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στη διαδρομή του Κινήματός μας τις τελευταίες δεκαετίες, τόνισε πως οι πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής έχουν παραμείνει απαράλλακτες, βασιζόμενες σε δύο βασικούς στόχους, που είναι αφενός η Εθνική ολοκλήρωση του Γένους και αφετέρου η κοινωνική ολοκλήρωση του Ελληνικού Λαού μέσω της αρμονικής συνεργασίας όλων των κοινωνικών ομάδων για την επίτευξη των στόχων του Έθνους.   
Ανέλυσε λίαν συντόμως την Ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού και τόνισε πως σε ένα Εθνικό Κράτος η Υγεία, η Παιδεία, η Άμυνα και η Εθνική οικονομία που βασίζεται στην ουσιαστική ανάπτυξη των παραγωγικών κλάδων αποτελούν υποχρέωση της Πολιτείας που οφείλει έτσι να εξασφαλίζει την πορεία του Έθνους προς το μέλλον. Παρουσίασε τα πλούσια πλέον αποθέματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό, ιδεολογικό και πολιτικό υλικό που υπάρχει στη διάθεση όλων των Ελλήνων, καταρρίπτοντας έτσι άλλη μια φορά τον μύθο περί «αμόρφωτων» και «ακαλλιέργητων» Χρυσαυγιτών.
Στη συνέχεια έκανε μια αναδρομή στην παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο πολιτικό γίγνεσθαι και στις πρόσφατες εκλογικές επιτυχίες του Κινήματός μας, από τις Δημοτικές εκλογές του 2010, τις Εθνικές εκλογές του 2012, έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές και της Ευρωεκλογές του 2014, όπου η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πλέον τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, έχοντας πλέον θεσμικό ρόλο και λόγο παντού, παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες, την φίμωση και την διαστρέβλωση της αλήθειας από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Σχολίασε το ηχητικό ντοκουμέντο όπου αποδεδειγμένα πλέον ο Σαμαράς επεμβαίνει με χυδαίο τρόπο στην δικαιοσύνη, καταλύοντας για πολλοστή φορά το Πολίτευμα στην προσπάθεια του να συνεχίσει να καταδυναστεύει τον Ελληνικό Λαό, εκτελώντας τις προσταγές των διεθνών τοκογλύφων. Εξέφρασε την βεβαιότητα πως σύντομα οι διώξεις με τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των άλλων Συναγωνιστών μας θα αποτελέσουν την ταφόπλακα ενός σάπιου κατεστημένου που φεύγει, ανοίγοντας τον δρόμο για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, ο οποίος έχει ακόμα πολλά να δώσει στον εαυτό του αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα.
Τόνισε πως είναι ανάγκη, εκτός από την πολιτική κάθαρση που πρέπει να επέλθει, να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα Μεγάλη και Ελεύθερη, απαλλαγμένη από τα αρπακτικά του διεθνούς σιωνισμού, και με κατάλληλες συμμαχίες στην γεωπολιτική σκακιέρα να επιτύχει η Ελλάδα την εξασφάλιση του μέλλοντος του Ελληνισμού και της Ευρώπης γενικότερα. Ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή άντεξε και στο παρελθόν, αντέχει και τώρα τον πόλεμο του συστήματος, και τώρα περνάει πλέον στην Εθνική Αντεπίθεση για να σαρώσει το ψευδορωμαίικο και ότι σάπιο υπήρξε ποτέ στην χώρα του Φωτός. Η ομιλία έκλεισε με Εθνικό παλμό, με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος να αντηχούν δυνατά και να μας δίνουν δύναμη για την συνέχιση του αγώνα.
Τ.Ο. Στρυμονικού: Η αποτυχία του δικτάτορα Σαμαρά να βρει τους απαιτούμενους 180 πρόθυμους να συναινέσουν στο κάλεσμα του για “εθνική ενότητα” οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, στις οποίες η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει κανονικά και στις οποίες θα λάβουν μέρος και οι παράνομα έγκλειστοι βουλευτές του Κόμματος.
Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις σχετικά με την ενορχήστρωση και εποπτεία της πολιτικής δίωξης από τον ίδιο τον Σαμαρά πλήθος Συναγωνιστών συρρέουν στις Τοπικές μας για να εγγραφούν εκλογικοί αντιπρόσωποι, για να βοηθήσουν κι αυτοί με τον τρόπο τους στο γκρέμισμα της δικτατορίας των μνημονιακών υπαλλήλων. Την περασμένη εβδομάδα οι Συναγωνιστές Γραικός Φώτης και Τζαρός Απόστολος, μέλος της Κ.Ε. και μέλος της Κ.Ε.Δ. αντίστοιχα παρευρέθησαν στην Τοπική Οργάνωση Στρυμονικού Κόλπου για να ενημερώσουν τους νέους εκλογικούς αντιπροσώπους εις ότι αφορά τα καθήκοντα τους σε περίπτωση διενέργειας εκλογών.
Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω, ο κόσμος της συσπειρώνεται και οι επόμενες εκλογές θα αποτελέσουν τον πολιτικό αφανισμό των Σαμαροβενιζέλων, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για μια ισχυρή Χρυσή Αυγή και μια περήφανη Ελλάδα.
Το Σάββατο 13/12 στην Τοπική Οργάνωση Στρυμονικού κόλπου της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία σε δύο μέρη: στο πρώτο, ανακοινώθηκε η έναρξη «Κύκλου ομιλιών ιδεολογικού περιεχομένου» σε μηνιαία βάση και στην πρώτη από αυτές ο Γραμματέας της Τ.Ο. Συναγωνιστής Β. Παναγιωτίδης, παρουσίασε τις βασικές ιδεολογικές αρχές του Κινήματος σε μια σειρά από θέματα όπως οι θεσμοί της πολιτείας, το Κράτος, η οικονομία και η ατομική ιδιοκτησία, η θρησκεία, ο εθνικός πολιτισμός, η γλώσσα, η παιδεία κλπ. Στο δεύτερο μέρος το μέλος της Κ.Ε του Κινήματος Συναγωνιστής Μ. Ιωαννίδης ενημέρωσε το ακροατήριο για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές που έρχονται, στις οποίες θα συμμετάσχει κανονικά η Χρυσή Αυγή και θα επικυρωθεί ως η μοναδική ανερχόμενη πολιτική δύναμη, παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές εις βάρος της διώξεις.
Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα την  εορταστική διανομή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20-12 2014 από την Χρυσή Αυγή. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσα δεν τόλμησαν να δείξουν τα κανάλια της διαπλοκής που στηρίζουν το ένοχο πολιτικό κατεστημένο. Για μια ακόμη φορά το Κίνημα μας σεβόμενο τις υποσχέσεις του, βρέθηκε στο πλευρό του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαό λόγω της οικονομικής κρίσης και της αντιλαϊκής πολιτικής της Χούντας Σαμαρά, Βενιζέλου. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikh-strumoniko#ixzz3N05LiuUN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...