Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Τι ζητούν οι βούλγαροι στη Μακεδονία μας;

Τι ζητούν οι βούλγαροι στη Μακεδονία μας;
Πέρα από την οικονομική κρίση και τη δυστυχία ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, η κατοχική συγκυβέρνηση των αθλίων έχει «καταφέρει» να απαξιώσει πλήρως την εικόνα της χώρας, σε εχθρούς και φίλους. Με αποτέλεσμα, να την εγκαταλείπουν οι φίλοι (βλέπε περίπτωση αγωγών) και να τη… λιγουρεύονται οι εχθροί.
Εκτός, λοιπόν, απ’ όλους τους άλλους που λυσσομανάνε (Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς), τώρα πλακώνουν και οι Βούλγαροι! Οι απόγονοι των Κομιτατζήδων, που στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, προκάλεσαν αμέτρητα δεινά στην Μακεδονία μας, ξεθάρρεψαν και την παρουσιάζουν ως δικιά τους.

Το Ινστιτούτο της Βουλγαρικής Γλώσσας της Σόφιας, λοιπόν, με βάση μια δήθεν μελέτη, παρουσίασε χάρτη σύμφωνα με τον οποίο ένα μεγάλο κομμάτι της Βορείου Ελλάδας (Μακεδονίας και Θράκης) μιλάει… βουλγαρικά.
Αλλά, και σ’ αυτή την περίπτωση, έχουν βάλει το χεράκι τους για το ξύπνημα του βουλγαρικού μεγαλοϊδεατισμού, οι σκοτεινές δυνάμεις, οι… φίλοι μας οι Ευρωπαίοι. Διότι, ο χάρτης αυτός έχει χρηματοδοτηθεί και υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με τον τίτλο «Ολοκλήρωση των νέων πρακτικών και γνώσεων για την εκπαίδευση στην υπολογιστική γλωσσολογία».
Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλοι αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν… Αλλά, έρχεται ο καιρός της Χρυσής Αυγής, για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!
(ΥΓ): Λέτε, δοθείσης ευκαιρίας και λόγω «αδελφής» Βουλγαρίας, να θυμηθούνε τα παλιά οι κουκουέδες και ν’ αρχίσουν πάλι το βιολί τους για «Ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη»;

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...