Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Δηλώσεις αποτροπιασμού από Ευρωβουλευτές για την χούντα Σαμαρά έξω από τις Φυλακές Κορυδαλλού - ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις αποτροπιασμού από Ευρωβουλευτές για την χούντα Σαμαρά έξω από τις Φυλακές Κορυδαλλού - ΒΙΝΤΕΟ
Ευρωβουλευτές, στελέχη εθνικιστικών κομμάτων και έγκριτοι ποινικολόγοι συμπαραστάθηκαν στους βουλευτές πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής.
Την Παρασκευή το απόγευμα ο ευρωβουλευτής Udo Voigt, μαζί με τους συναδέλφους του Γεώργιο ΕπιτήδειοΛάμπρο Φουντούλη, τον πρόεδρο της ιταλικής Forza Nuova, Roberto Fiore και δικηγόρους από Ιταλία και Ρωσία βρέθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού για να συμπαρασταθούν στους Συναγωνιστές βουλευτές μας.

Όλοι εκδήλωσαν τον αποτροπιασμό τους για την κατάλυση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας από την Χούντα Σαμαρά, εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του Udo Voigt και του Roberto Fiore
Udo Voigt - Ευρωβουλευτής



Μου έκαναν βαθιά εντύπωση αυτά που είδα εδώ. Πίσω από αυτούς τους τοίχους παραμένουν 7 δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές του κοινοβουλίου. Μέχρι την σημερινή ημέρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.
Μιλάμε για 14 μήνες. Κάθονται παντελώς αθώοι εδώ στις φυλακές και ούτε στην Ευρώπη, κατά την Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ούτε στον διεθνή Οργανισμό Ανθρωπίνων δικαιωμάτων ασχολείται κάποιος με το θέμα.   
Στο Ευρωκοινοβούλιο μιλούμε διαρκώς για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αζερμπαϊτζάν, στο Μπαγκλαντές στο Ιράν ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, αλλά αυτά που συμβαίνουν εδώ στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, είναι ανεκδιήγητα.
Απευθύνω κάλεσμα από εδώ ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους Συναγωνιστές μας που είναι έγκλειστοι στις φυλακές. Λευτεριά στην Ελλάδα! Λευτεριά στην Δημοκρατία! Λευτεριά στην πολιτική γνώμη αυτών που έχουν διαφορετική άποψη!
Roberto Fiore - Πρόεδρος της Forza Nuova


Είμαστε εδώ εκ μέρους της Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία με Ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες για να εξετάσουμε την πρώτη περίπτωση καθαρής καταπίεσης εναντίον ενός Κινήματος.
Μίας καταπίεσης που πηγαίνει ενάντια όχι μόνο στους Ελληνικούς, αλλά και τους Ευρωπαϊκούς νόμους και κάθε έννοιας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ο πρώτος μας σκοπός είναι να το επισημάνουμε στα ΜΜΕ, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την διεθνή κοινότητα, το γεγονός ότι εδώ έχουμε μία ξεκάθαρη υπόθεση καταπίεσης των δικαιωμάτων και συγκεκριμένα του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης και της πολιτικής δράσεως. 
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwseis-apotropiasmou-gia-thn-chounta-samara-apo-eurwbouleutes-ejw-apo-tis#ixzz3Lt4N6yuk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...