Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΜΙΛΑΝΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ- ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Σε περίοπτη θέση η σημαία του Ε.ΛΑ.Μ.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στο Μιλάνο, το Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Εθνικιστικών Κινημάτων.
Στο συνέδριο συμμετείχαν εκτός από τους οικοδεσπότες της Forza Nuova, ο Λαϊκός Σύνδεσμος "Χρυσή Αυγή" με το ευρωβουλευτή κ. Συναδινό, το Ε.ΛΑ.Μ. με οπτικογραφημένο μήνυμα του υπευθύνου Διεθνών Σχέσεων, Στράτου Καρανικολάου, το γερμανικό NPD με τον ευρωβουλευτή Ούντο Φόϊγκτ, ο πρώην ευρωβουλευτής από την Μ. Βρετανία Νικ Γκρίφιν, το σουηδικό SVP, το Ισπανικό D.N., και ο γάλλος  Ολιβιέρ Βυσσά πρώην μέλος του Front National.



Πάνω από 500 Ιταλοί και Ευρωπαίοι Εθνικιστές αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι άκουσαν τις ανησυχίες των εκπροσώπων των Εθνικιστών για το μέλλον της Ευρώπης. Μίας Ευρώπης που βρίσκεται ακόμα γαντζωμένη στο πλευρό της Αμερικής και των συμμάχων της στην περιοχή και με τους λαούς της νότιας Ευρώπης όπως οι Ελλάδα και Κύπρος που υποφέρουν από την μέγγενη του διεθνούς νομισματικού ταμείου.
Τα Εθνικιστικά Κινήματα επιθυμούν την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τις τοπικές κοινωνίες  ενώ όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Ε.ΛΑ.Μ. η πιθανή είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. θα αποτελέσει την ταφόπλακα τον πολιτισμένων λαών της Ευρώπης. Παράλληλα αναρωτήθηκε πως γίνεται μία ασιατική χώρα που κατέχει στρατιωτικά και πολιτικά τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά εδάφη της Κύπρου, να έχει ως συμμάχους τα ευρωπαϊκά κόμματα του κατεστημένου. ως προς την ένταξη της στην Ε.Ε.
Το συμπέρασμα που βγήκε μετά το τέλος του συνεδρίου είναι πως πλέον υπάρχει μια ευρωπαϊκή ομάδα που επιθυμεί την πρόοδο και την ευημερία των λαών της ηπείρου μας, όπου σημαντικό ρόλο μέσα στην συμμαχία αυτή θα διαδραματίζουν τα δύο Ελληνικά Εθνικιστικά Κινήματα!


Milano, al convegno di Forza Nuova anche i leader di Alba Dorata


Ο Ευρωβουλευτής της Χ.Α., κ. Συναδινός.

Ο Γ.Γ. της F.N., Ρομπέρτο Φιόρε



Έξω από το ξενοδοχείο

Ο Ευρωβουλευτής του ΝΡD, Ούντο Φόϊγκτ με τον Φιόρε 

Η παρέμβαση του Ε.ΛΑ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...