Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Κάλεσμα διανομής τροφίμων - Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των απόρων

Κάλεσμα διανομής τροφίμων - Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των απόρων
Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, 20/12/2014 και ώρα 11 π.μ. μεγάλη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους συμπατριώτες μας στην Λευκωσία και στις 23/12/14 και ώρα 10 π.μ. στην Πάφο. Επί της ευκαιρίας κάνουμε ανοικτό κάλεσμα στους άπορους συμπατριώτες μας όπως παρευρεθούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στις δύσκολες αυτές εποχές το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στέκεται αλληλέγγυο και έμπρακτα στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων συμπατριωτών μας, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να προσφέρει λίγη χαρά στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.
Καλούμε όσους μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα μας να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 96531920 ή ηλεκτρονικά στο mail:  foreas@elamcy.com. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να περάσουν από τα κατά τόπους γραφεία και να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης.
Η αλληλεγγύη του λαού μας, είναι το όπλο ενάντια στην διαφθορά της κλεπτοκρατίας, που έριξε τους συμπατριώτες μας σε αυτά τα δύσβατα οικονομικά μονοπάτια, μετατρέποντας τους σε σκλάβους στους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι με τα χαράτσια τους αφαιμάζουν τον λαό μας.
Η μοναδική καθαρή πολιτική φωνή αυτού του τόπου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δείχνει έναν άλλο δρόμο. Χωρίς οποιεσδήποτε οικονομικές απολαβές, στέκεται στο πλευρό των δυσπραγούντων συμπατριωτών μας, εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους που το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι ανάμιξη σε οικονομικά σκάνδαλα.
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ – 20/12/14
ΩΡΑ: 11 π.μ. – Λευκωσία
Γραφεία Κεντρικής Διοίκησης
ΠΑΦΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ – 23/12/14
ΩΡΑ: 10 π.μ. – Πάφος
Στήλης 28ης Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...