Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Λονδίνο- Εκδήλωση συμπαράστασης υπέρ της Χρυσής Αυγής.

SONY DSC

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση συμπαράστασης προς τους φυλακισμένους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής.
Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο δραστήριος πυρήνας του πολωνικού Εθνικιστικού Κινήματος ΝΟΡ που δραστηριοποιείται στην Μεγάλη Βρετανία.

Εκατοντάδες Πολωνοί, Βρετανοί, Ελλαδίτες και Κύπριοι συγκεντρώθηκαν έξω από την Ελληνική πρεσβεία του Λονδίνου με σκοπό να ασκήσουν πίεση στην διακυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, να ενημερώσουν την κοινή γνώμη και να διαμαρτυρηθούν για τον διωγμό και τις άδικες φυλακίσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, των βουλευτών και στελεχών του Κινήματος.
Συγκλονιστικοί οι Ευρωπαίοι και Έλληνες Εθνικιστές φώναζαν συνθήματα υπέρ των Ελληνικών δικαίων κρατώντας σημαίες του Ε.ΛΑ.Μ., της Χρυσής Αυγής και του ΝΟΡ.
Εκ μέρους του ΝΟΡ μίλησε ο Αρκάντιους  Ρζεπίνσκι
ο οποίος είπε: « Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με την Χρυσή Αυγή και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Όλο αυτό το διάστημα οι Έλληνες συναγωνιστές μας, απέδειξαν ότι είναι ένα Κίνημα που μάχεται χωρίς συμβιβασμούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς.
Αγωνιζόμαστε με τους ευρωπαίους ομοϊδεάτες μας για να απελευθερώσουμε τα Έθνη μας από τα ψέματα του δειλού και διεφθαρμένου νεοφιλελευθερισμού χωρίς να φοβόμαστε τις προσπάθειες καταστολής και πίεσης. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, των ελευθέρων Ελλήνων και οι ηγέτες της είναι παράνομα φυλακισμένοι επειδή φοβίζουν την συμμορία που κατέστρεψε την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον πολιτισμό που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας για πάνω από 2.000 χρόνια!
Η Εθνική Επανάσταση όμως έχει ξεκινήσει από καιρό σε πολλές χώρες. Τα σύμβολά μας είναι η Ελλάδα και η Χρυσή Αυγή! Με αυτά τα υψηλά πρότυπα βαδίζουμε σε όλη την Ευρώπη  στην Αθήνα, στη Βαρσοβία, στο Λονδίνο, στη Ρώμη.
Εμπρός Ευρώπη. Αγωνίσου με βάση τα υψηλά μας πρότυπα! Ελευθερία για την Χρυσή Αυγή!»

Η συμπαράσταση των Ευρωπαίων συναγωνιστών μας είναι συγκινητική. Επιπροσθέτως να  τονίσουμε το γεγονός πως για άλλη μία φορά ανέμιζαν τις σημαίες του Ε.ΛΑ.Μ. στην Ευρώπη ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο αντιπρόεδρος του ΝΟΡ ήταν παρών στην αντικατοχική πορεία του Ε.ΛΑ.Μ. στην Λευκωσία τον περασμένο Ιούλιο. 

SONY DSC


Nationalists protest for release of Golden Dawn leader in London

SONY DSC

SONY DSC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...