Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

8 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΙΑΣΑΝ 25ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Νεότερες πληροφορίες θέλουν η κοπέλα να έχασε την μήτρα της από τους αλλεπάλληλους βιασμούς ενώ στο αγόρι έγιναν ράμματα στην πρωκτική χώρα! Ενα απίστευτο περιστατικό έχει περιέργως θαφτεί στην Πάτρα! Αφορά στον βιασμό ενός ζευγαριού πίσω από την Veso Mare. Και όταν λέμε ζευγαριού το εννούμε. Ενα αγόρι και ένα κορίτσι έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν ενώ επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση σε μπάρ του πολυχώρου εγκλωβίστηκαν από άγνωστα άτομα - πληροφορίες αναφέρουν αλλοδαπούς που κινούνται στην περιοχή.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 8 άτομα να ακινητοποίησαν το αγόρι και το κορίτσι και ξεκινώντας από την άτυχη κοπέλα τους βίασαν κατα φύση και παρά φύση.



Το περιστατικό συνέβη πριν από 1 με δύο εβδομάδες και όταν το ζευγάρι από την Πάτρα πήγε να μπεί στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πίσω από την Veso. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι άγνωστοι ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτα τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή οι ίδιες πηγές θέλουν την κοπέλα να βρίσκεται στην εντατική ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως κατέληξε. Το αγόρι ηλικίας γύρω στα 25 μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου καθώς υπέστη σοκ.
Αυτό που προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά είναι γιατί το θέμα δεν έπαιξε στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας. Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό ενώ ετιμάται πως έγινε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πληροφοριών που αφορούν στον χώρο όπου έγιναν οι βιασμοί. Κάποιοι διέδιδαν πως "κάτι συνέη στα βραχάκια της Μαρίνας της Πάτρας".
Ακόμη πιο περίεργο είναι πως και η ασφάλεια της Πάτρας δεν είχε λάβει γνώση μέχρι και σήμερα όταν και ρωτήθηκαν επικεφαλής της για το περιστατικό. Εκτιμήσεις θέλουν να έγινε προσπάθεια να θαφτεί το συμβάν για να μην ξεσπάσουν ρατσιστικές εκδηλώσεις και να μην υπάρξουν αντίποια προς αλλοδαπούς που ζούν και κινούνται στην Πάτρα. Τις απόμενες ώρες αναμένεται απλετο φως στην υπόθεση.
nakedtv.gr


Από τον ΣΤΟΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...