Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Γιατί μας εμπαίζουν;


Επειδή τα πολλά λόγια είναι για τους λαοπλάνους αναφέρομαι εν συντομία στο εθνικό συμβούλιο της κυπριακής κοινότητος  που κανονικά θα έπρεπε να το αποκαλούν ραγιαδιστικό  συμβούλιο .
Φοβούμαι ότι για το θεαθήναι θα πουν στον κόσμο για ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ αλλά για την ακρίβεια είναι για να μας πείσουν τι άλλα υπερπρονόμια θα δώσουμε στους Τούρκους κατακτητές.
Τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος είναι καιρός να πουν την αλήθεια στα άτομα που εναγωνίως αναμένουν την επιστροφή τους στα κατεχόμενα ότι προτιμούν τους Τούρκους παρά τους Έλληνες .
Για ποιους είναι το εθνικό για εμάς ή για εκείνους ; Δεν κάνω τον έξυπνο, αλλά προβληματιστείτε για να δείτε ότι έχω δίκαιο .

Έλληνες της κυπριακής κοινότητας ενταχθείτε στο Εθνικό Λαϊκό  Μέτωπο. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο με επίγνωση και με παρρησία  αποτείνετε στον κόσμο που θέλει να αγωνιστεί εθνικά δηλαδή όχι με γνώμονα το ρουσφέτι  και τον ραγιαδισμό
Όπως γνωρίζετε στην Ελλάδα τα κόμματα της βουλής αντιπροσωπεύουν το 85%, στις εκδηλώσεις του Συντάγματος και γενικά οι αντιφρονούντες είναι πέραν του 85% δηλαδή το αποτέλεσμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι ψηφίζαμε η τι θέλουμε για αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε τους στόχους μας και όχι να μας παρασέρνουν οι πολιτικοί που δεν έχουν  όραμα για μια  Ελλάδα  που να μπορεί να αντισταθεί και να έχει ένα γόητρο.
Η Κύπρος λοιπόν με την τακτική που ακολουθεί  εκτός του ότι θα τουρκοποιηθούμε, θα αφανιστούμε διότι δεν είναι παλιά που υπήρχε η πατρώα  γλώσσα  και ο εθνικισμός.
Τώρα όλα τα ξεπουλούμε. Έλληνες σκεφτείτε όταν είμασταν σκλάβοι πως οι προγονοί μας δρούσαν και πως οι κράχτες των κομμάτων εφήρμοσαν το συμφεροντολογικό ιδεολογικό πιστεύω τους ώστε έτσι κατάστρεψαν το εθνικό φρόνημα της ελληνικής Κύπρου και το κατάντησαν έρμαιο του τούρκου κατακτητή .
Τι έχουν να μας πουν άραγε για το κατάντημα μας οι φωστήρες της πολιτικής που θέλουν να μας πουν ότι νενικήκαμεν με τις συμφωνίες της Ζυρίχης με τα 13 σημεία, με το 74 ,με τι τέλος πάντων ως Έλληνες υπερασπισθήκαμε τα ιδανικά της φυλής μας ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ.
Για αυτό δεν είναι το ΑΚΕΛ με την διασκεπτική, δεν είναι οι μακαριακοί με την αλλοπρόσαλλη πολιτική τους, δεν είναι ο Συναγερμός με την διπλοπρόσωπη τακτική του.
Αυτό δεν είναι εμπαιγμός;
Έλληνες συνέλθετε ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...