Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των γονέων και των μαθητών στο Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως


Ολιγομελής αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στο πλευρό των γονιών και των μαθητών του Γυμνασίου Κωνσταντινουπόλεως στην διαμαρτυρία που διοργανώθηκε για να διεκδικήσουν το δίκαιο αίτημα τους για την μη παραχώρηση του σχολείου τους στην Γαλλική κυβέρνηση.

Στην θέα των μελών μας, αρκετοί παρευρισκόμενοι αντέδρασαν θετικά, αφού ήταν το μόνο κόμμα που έδωσε το παρόν του στην όλη εκδήλωση. Το πιο σημαντικό ήταν ότι η παρουσία μας ήταν μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ούτε για ψηφοθηρικούς λόγους.
Δεν είμαστε οι κουστουμαρισμένοι πολιτικάντηδες με γραβάτες. Αποτελούμαστε από απλά καθημερινά άτομα, που νοιάζονται για το καλό αυτού του τόπου και το μέλλον του λαού μας. Δεν θέλουμε ούτε την ψήφο κανενός, ούτε παρακαλάμε κανένα να μας ψηφίσει, αυτό όμως που ζητάμε όμως είναι αντίσταση από όλους, γιατί μόνο έτσι θα σωθεί αυτός ο τόπος.

Πολύ σημαντική ήταν η διατύπωση που είχαμε από ένα γονέα, κάποιου από τους μαθητές του σχολείου, που μας απέδωσε τα εύσημα του για την συμπαράσταση μας, ενώ μας τόνισε πως η διαμαρτυρία αν γινόταν λίγες μέρες πριν, εννοώντας πριν τις βουλευτικές εκλογές, η όλη εκδήλωση θα κατακλυζόταν από πολιτικάντηδες που θα έτρεχαν να αλιεύσουν ψήφους. Όμως επειδή έγινε την δεδομένη στιγμή, οι μόνοι που παρευρέθηκαν ήταν τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και αυτό αποδεικνύει ποιοι νοιάζονται πραγματικά και δεν δίνουν μόνο κούφιες πολιτικές υποσχέσεις.

Εμείς να διαβεβαιώσουμε τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης ότι τασσόμαστε στο πλευρό τους και για ακόμα πιο δυνατές κινητοποιήσεις αν χρειαστεί.

Εάν θέλετε όμως να σωθεί το σχολείο και να πετύχετε τον σκοπό σας, πρέπει να δώσετε αγώνα, δεν υπάρχει κανείς άλλος να σας βοηθήσει παρά μόνο ο ίδιος σας ο εαυτός. Βγείτε στον δρόμο να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας μέχρι να νικήσετε και να ξέρετε ότι θα νικήσετε. Αν βαρεθήκατε τα ψεύτικα πολιτικά λόγια ο δρόμος είναι η αντίσταση και αυτό εναπόκειται στον καθένα μας. Εμείς πάντως είμαστε στο πλευρό σας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ, αρκετά σας ανεχτήκαμε πολιτικάντηδες.
Ο τόπος αυτός είναι Ελληνικός και θα παραμείνει, είτε σας αρέσει είτε όχι.


Διαβάστε σχετικό άρθρο που δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα μας για το σχολείο:

Παραχώρησαν δημόσιο Γυμνάσιο στη γαλλική κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...