Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μήνυμα και από την Noua Dreapta Ρουμανίας


Βροχή έρχονται τα μηνύματα συγχαρητηρίων από τα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά κινήματα. Μετά το NPD Γερμανίας (Μήνυμα συμπαράστασης από το NPD Γερμανίας) και την Forza Nuova Ιταλίας (Συνεχίζονται τα μηνύματα συγχαρητηρίων από τα εθνικιστικά κινήματα Ευρώπη) σειρά πήρε τώρα η Noua Dreapta Ρουμανίας, αφού δεν τους άφησε αδιάφορους η μεγάλη επιτυχία του κινήματος μας στην βουλευτικές εκλογές.

Η ανταπόκριση από Ρουμανία υπήρξε πολύ μεγάλη.  Ο εκπρόσωπος της Νούα Ντρεάπτα (Noua Dreapta)  εξέφρασε την ικανοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος της χώρας του για τα ποσοστά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αλλά και την μεγάλη άνοδο που είχε σε αυτά, δείχνοντας πως πλέον έγινε μια υπολογίσιμη δύναμη.

"Χαιρετίζουμε τα ορθόδοξα αδέλφια μας της Κύπρου και υποστηρίζουμε τον αγώνα που κάνετε, για μια Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική! Η Noua Dreapta θέλει να σας ενημερώσει ότι θα συμμετάσχει και αυτή στις εκλογές του 2012 στην Ρουμανία."

Και εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τμήμα διεθνών σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...