Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ

Η πορεία μας ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της Πάφου (παρά το άγαλμα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη) και πορεύτηκε προς το ξενοδοχείο Αγαπήνωρ).
Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, διαμένουν λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν με πάσα μυστικότητα από την κυβέρνηση, με την συνοδεία της αστυνομίας, εδώ και ένα μήνα.
Δυναμική εθνικιστική παρουσία και στην Πάφο, όπου εκατοντάδες εθνικιστές, μέλη τουΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έκαναν πορεία διαμαρτυρίας κατά των παράνομων μεταναστών, που έχουν κατακλύσει το νησί μας.
Το όλο θέμα το έφερε στην δημοσιότητα, αποκλειστικά, η επίσημη ιστοσελίδα μας www.elamcy.com, αλλά από ότι βλέπουμε δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Θυμηθείτε το άρθρο μας με τίτλο: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταφέρουν λαθρομετανάστες σε ξενοδοχεία στην Πάφο (http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2011/04/blog-post_8563.html)
Οι εκλογές τελείωσαν, και όλα πάλι ήρεμα. Για άλλη μια φορά οι υποσχέσεις ήταν κούφιες. Οι «πατριώτες» που έσκιζαν τα ιμάτια τους για λίγες ψήφους χάθηκαν και πάλι στην μουντή καθημερινότητα. Όμως για άλλη μια φορά έρχονται να αναταράξουν τα λιμνάζοντα νερά οι πραγματικοί εθνικιστές, αυτοί που κάνουν τις υποσχέσεις τους πραγματικότητα και δεν μένουν στα σάπια λόγια.
Από λόγια βαρεθήκαμε, θέλουμε πλέον πράξεις.

Ψηλά οι σημαίες, ψηλά οι σημαίες της αντίστασης!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...