Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ




Είναι για πολλοστή φορά που αποκαλύπτω με άρθρα μου την αντεθνική και ανθελληνική συμπεριφορά των κυβερνώντων κομμουνιστών, που με την επαίσχυντη πολιτική τους κατάφεραν να απενεργοποιήσουν πλήρως την Τουρκία από την βάρβαρη εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή της μισής μας πατρίδας. Ιδού ακολούθως αναφέρω και πάλιν μερικά από τα πλέον σοβαρά ατοπήματά τους, που έχουν φέρει την πατρίδα μας ένα βήμα πρό της διχοτομήσεως τώρα και της πλήρους τουρκοποιήσεως μετά από λίγα χρόνια.

- Δια στόματος του προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος μόλις προ μηνός δήλωσε ότι είναι παιδί του ΑΚΕΛ και ότι είναι υπερήφανος γι’ αυτό, ηκούσθην να λέγει το «Ας μην γινόταν πραξικόπημα για να μην έλθουν οι Τούρκοι», καθ’ επανάληψιν μάλιστα. Ο ισχυρισμός αυτός ως γνωστόν κατερρίφθην σαν χάρτινος πύργος μετά τες δηλώσεις Ερτογάν προς μερίδα Τουρκο«κυπρίων» που διαδήλωναν τον Φεβρουάριο του 2011 κατά της οικονομικής πολιτικής της Τουρκίας στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου μας. Μεταξύ άλλων ο Ερτογάν είπε και το εξής βαρυσήμαντο και απόλυτα ορθό, «Η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο το 1974 για καθαρά στρατηγικούς λόγους κτλ.» καταρρίπτοντας επαναλαμβάνω όλους τους ψεύτικους ισχυρισμούς των κομμουνιστών και συνοδοιπόρων διαχρονικά.


- Άλλο ένα σοβαρότατο ατόπημα που απενεργοποιεί πλήρως την Τουρκία σαν χώρα εισβολής και κατοχής, είναι αυτό που μας είπε ο πρόεδρος Χριστόφιας τον παρελθόντα Οκτώβριο 2010, στην δεξαμενή σκέψεως του Brooking Institute της Ουάσιγκτον. Το γράφω και πάλι προς ενημέρωσή σου Κυπριακέ λαέ. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Χριστόφιας απερίσκεπτα είπε «Οι δύο υποτιθέμενες μητέρες πατρίδες εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974.»


- Άφησα να αποκαλύψω τελευταία την πλέον κατάπτυστη υποχώρηση των Κυβερνόντων, οι οποίοι εφαρμόζοντας την πολιτική του καλού παιδιού, για να εξευμενίσουν το άγριο προαιώνιο εχθρό, δεν υπέβαλαν επίσημο αίτημα δια ενεργοποίηση του άρθρου 42 παρ. 7 της συνθήκης της Λισσαβόνας προς το ευρ. Συμβούλιο, που θα έθετε σίγουρα την Τουρκία ενώπιον των ευθυνών της, για την βάρβαρη και απρόκλητη επίθεσή της το 1974, ως και δια κατοχή μεγάλου μέρους της πατρίδος μας μέχρι και σήμερα. Ιδού ακολούθως μέρος από ανταπόκριση του πατριώτη δημοσιογράφου Παύλου Ξανθούλη που ομιλεί αφ’ εαυτού.


«Σε υποχώρησή σου προέβη η Κυπριακή Κυβέρνηση στις Βρυξέλλες αποφεύγοντας να ενεργοποιήσει διαδικασία που θα μπορούσε να βάλει την Τουρκία στην γωνιά δια της αξιοποίησης του άρθρου 42 παρ. 7 της συνθήκης της Λυσσαβόνας ως (θύμα ένοπλης επίθεσης στο έδαφός της), πρόνοια που προβλέπει ότι όλα ανεξαρτήτως των κράτη μέλη έχουν υποχρέωση βοήθειας και αρωγής με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Συνεχίζοντας την ανταπόκρισή του ο εξαίρετος προαναφερόμενος δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση αρνήθηκε να υποβάλει το σχετικό αίτημα ως προαναφέρω, παρ’ όλον που ένας ξένος πολιτικός ηγέτης, ο Ιταλός Συμπρόεδρος της EFD Φρανσέκσο Ενρίκο Σπερόνι υπέδειξε προς το Συμβούλιο της Ε.Ε. (ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα θύμα ένοπλης επίθεσης από την Τουρκία, η οποία ξεκίνησε το 1974 και ακόμη συνεχίζεται με ένα σημαντικό τμήμα του Κυπριακού εδάφους υπό την κατοχή των Τουρκικών στρατευμάτων).

Όλα τα προαναφερόμενα διαδραματίσθηκαν τον Ιανουάριο του 2011 και είναι πλέον αναμφισβήτητο γεγονός, δια τούτο κλείνοντας το σύντομον άρθον μου παραπέμπω στην κρίσιν του κυρίαρχου Λαού την όλη εν γένει αντεθνική και ανθελληνική συμπεριφορά των Κυβερνώντων.


Μετά τιμής

Χρ. Μιτσίδης

Αγ. ΕΟΚΑ ένα

Αξ/κός πρόεδρος

Συνδέσμων Εθελοντών

Αγ/στών Λάρνακος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...