Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Για να διατηρηθεί ένα Έθνος βιώσιμο πρέπει να είναι Δυνατό


Αυτό είναι μια αλήθεια που πηγάζει από το βασικό νόμο της επιλογής που κυβερνάει πάντα.Για να είναι δε ένα Έθνος δυνατό πρέπει να είναι οργανωμένο με τέτοιον τρόπο ώστε επί κεφαλής να βρίσκονται οι ΆριστοιΟΙ άνθρωποι που πάνω από κάθε άλλο έχουν βάλει την Πατρίδα τους και το Έθνος τους και έχουν αναδειχθεί μέσα από τους αγώνες τους, άξιοι για να κυβερνήσουν μια χώρα και όχι αναλόγως με το πόσα λεφτά διαθέτει ο καθένας. Δεν αρκούν μόνο τα λόγια αλλά χρειάζονται Αγώνες και Θυσίες! Εκείνοι που έχουν τάξει τον εαυτό τους στο Έθνος και την Φυλή, για την διατήρηση τους και την ευημερία τους, οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Αν διατρέξουμε στην Ιστορία των Εθνών, θα παρατηρήσουμε ότι το μεγαλείο ή η κατάσταση ενός Έθνους εξαρτάται πάντοτε από τα άτομα που είναι υπεύθυνα για αυτό. Από την ιθύνουσα τάξη του δηλαδή. Όσες φορές βρέθηκε επί κεφαλής ενός Έθνους μια τάξη ανδρών τίμια και πιστή στα Ιδανικά της φυλής και τις παραδόσεις του Έθνους μας, παρατηρούμε ότι το Έθνος αυτό προόδευε, δυνάμωνε και προχώρησε στην Αυτοκρατορία . Ενώ αντιθέτως σε όλες τις Αυτοκρατορίες που εκφυλίστηκαν σιγά σιγά για να καταρρεύσουν τελικά, παρατηρείται πρώτα ο εκφυλισμός και η παρακμή της ιθύνουσας τάξης τους. Για να εξετάσουμε τον παράγοντα «Ιθύνουσα τάξη» και να καταλήξουμε στην ενδεδειγμένη λύση που δεν μπορεί να είναι άλλη από μια «ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ».

Η ύπαρξη ιθύνουσας τάξεως σε μια κοινωνία είναι μοιραία συνέπεια της ανθρώπινης Φύσεως. Ο κάθε άνθρωπος είναι πλασμένος διαφορετικά. Άλλος είναι πιο δυνατός, άλλος πιο έξυπνος, άλλος πιο τίμιος και όλα αυτά ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του τον χαρακτήρα του και τις ικανότητες τους. Είναι πολύ σπάνιο να βρεις δύο ανθρώπους κομμένους και ραμμένους στο ίδιο καλούπι. Αναπόφευκτη συνέπεια αυτής της πραγματικότητας, είναι και η διαμόρφωση μιας κοινωνίας σε τάξεις. Ανάλογα με την γενική αντίληψη που επικρατεί σε μια κοινωνία, παίρνουν και οι τάξεις αυτές την μορφή τους. Η Γαλλική επανάσταση θέλησε να καταργήσει τις τάξεις που είχε διαμορφώσει ο τιμαριωτισμός στο όνομα της ισότητας παρά την ανθρώπινη φύση. Τα αποτελέσματα ήταν αναπόφευκτα και τα ζούμε και στις μέρες μας! Η κεφαλαιοκρατία έφθασε να ελέγχει τα πάντα και έγινε η ιθύνουσα τάξη! Επειδή λοιπόν έπρεπε να υπάρχει ένα κριτήριο άξιων και καμία ηθική διάκριση δεν ήταν ανεκτή η τάξη που είχε διαμορφώσει ο τιμαριωτισμός, και έτσι το χρήμα κατέληξε να γίνει ρυθμιστικός παράγοντας στην ζωή των ανθρώπων!

Το φαινόμενο της κυριαρχίας του χρήματος το παρατηρούμε πάντα σε Δημοκρατικά κατεστημένα! Αυτά τα ψευδοανθρωπιστικά πολιτεύματα που πατώντας πάνω στην υπεράσπισης της Ισότητας καταδυναστεύουν τους Λαούς! Είναι λογικό να μας αποκαλούν «φασίστες» (με την έννοια που δίνουν αυτοί στον όρο) καθώς στην δική μας κοινωνία δεν θα επικρατούσαν τα ναρκωτικά και η πορνεία στο κέντρο της Λευκωσίας, δε θα κρίνοται οι συμπατριώτες μας βάσει το εισόδημά τους αλλά με βάση το τι έχουν προσφέρει στην Λαϊκή κοινότητα! Η ελευθερία της Πατρίδας μας είναι το ιδανικό για το οποίο έχουν χυθεί ποταμοί Ελληνικού Αίματος από τότε που άρχισε να γράφεται η ιστορία μέχρι σήμερα. Αυτή λοιπόν η ελευθερία απειλείται και υπονομεύεται συνεχώς από λεγόμενες δημοκρατικές «ελευθερίες». Από τις Δημοκρατικές «ελευθερίες» που επιτρέπουν στον κάθε εκμεταλλευτή να κερδοσκοπεί και να ρουφάει το αίμα και τον ιδρώτα του λαού μας. Από τις Δημοκρατικές «ελευθερίες» που επιτρέπουν στους πάντες ξενοκίνητους πράκτορες να κατεργάζονται τον αφελληνισμό μας, εξαγοράζοντας τον Τύπο, τους πολιτικούς, τους επιστήμονες, τους στρατιωτικούς με χρηματικά βραβεία, υποτροφίες και ταξίδια στο εξωτερικό προσπαθώντας να αντικαταστήσουν τα Ιδανικά της Φυλής μας και του Έθνους μας με τα υλικά ιδανικά του American lifestyle.

Από τις δημοκρατικές «ελευθερίες» που προστατεύουν τα κεφαλαιοκρατικά και επαγγελματικά συγκροτήματα καθώς και τα μονοπώλια (ντόπια και ξένα) που καταδικάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΙΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΟ! Φυσικά και όλοι οι Έλληνες έχουν τα ίδια δικαιώματα στην απόλαυση της ζωής. Για αυτό επιβάλλεται η δίκαιη κατανομή αγαθών της. Τα δικαιώματα όμως πάνω στα κοινά, δεν είναι εθνικώς ανεκτό να απορρέουν από το χρήμα. Μόνο οι Αγώνες και οι Θυσίες για το Εθνικό Σύνολο μπορούν να τεθούν σαν κριτήριο αξιολόγησης.

Μια και μόνο τάξη είναι παραδεχτή! Η τάξη των ΕΛΛΗΝΩΝ! Καμιά μοναδική αριστοκρατία! Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ! Θα κλείσω με την μοναδική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ: Για αυτήν… Που γνωρίζουμε από την κόψη του σπαθιού την τρομερή, που γνωρίζουμε από την όψη που με βιά μετράει την Γη. Από τα κόκαλα βγαλμένη των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Χριστόδουλος Παπαθανασίου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...