Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΦΙΜΩΣΗ


Στην βουλή της Κύπρου ένας βουλευτής ζήτησε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους του στον λαό της Ελληνικής Κύπρου (Κουλίας) να μοιραστεί τις σκέψεις του.
Ένα άλλο υποτιθέμενο κόμμα της αντίστασης και δημοκρατίας ζήτησε την φίμωση και προσπαθεί για τον αφανισμό του.
Πού είναι η δημοκρατία, πού είναι η ελεύθερη σκέψη ενός βουλευτή; Άραγε δεν έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να πληροφορήσει από τον άμβωνα της βουλής τις θέσεις του.
Τα κόμματα είναι υπεράνω του πολιτεύματος ; 
ΈΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ έσω έτοιμος.Η κομμουνιστική φραγή είναι στο μεγαλείο της.Το Δη.Συ δεν αντέδρασε λόγο συμπαιγνίας με το Ακελ.
Το αριστερό τμήμα του ΔΗ.ΚΟ.  ξεσπάθωσε με ύβρεις που έπρεπε να ντρέπονται για την συμπεριφορά τους, οχλαγωγούντες τώρα και επί καιρό ΤΑΣΟΥ σαν τα φίδια έρποντας και γλείφοντας τον κακολογούσαν και υποστήριξαν το ΑΚΕΛ.
Έλληνα ψηφοφόρε της κυπριακής δημοκρατίας έσω έτοιμος να υπερασπίσεις τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά σου.
Δεν μπορεί μια αριστερή πτέρυγα να κάνει ότι θέλει. Εξάλλου για αυτό και το ΕΛΑΜ εδημιουργήθη.Οι αγώνες και η φρούρηση πρέπει να γίνει από όλους τους εθνικά υγιείς σκεπτόμενους Έλληνες.
Οι αντίπαλοι έχουν το χρήμα ,την προπαγάνδα και την δύναμη της ΦΙΜΩΣΕΩΣ. Εμείς διαθέτουμε ένα απλό και ισχυρό όπλο την δύναμη του Ελληνισμού που δεν την πνίγει ποτέ το ΑΔΙΚΟΝ.

Σάββας Μιχαηλίδης

Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...