Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ



Το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο δεν προκάλεσε εντύπωση μόνο στην Κύπρο και την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Από την  Ιταλία  λάβαμε τα παρακάτω μηνύματα από στελέχη της Forza Nuova:
Ο αναπληρωτής Γ.Γ. του Ιταλικού Εθνικιστικού Κινήματος ,Τζιάννι Κορρετζιάρι μαζί με τα συγχαρητήρια που μας στέλνει , αναφέρει πως << όλοι οι Εθνικιστές είμαστε ενωμένοι μέχρι την Τελική Νίκη! >>



Ο εκπρόσωπος Τύπου της Φ.Ν. και υποψήφιος δήμαρχος του Μιλάνου, Μάρκο Μαντοβάνι δήλωσε:


 << Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα που φέρατε στην Κύπρο είναι μια μεγάλη επιτυχία αφού υπήρξε η ένοχη σιωπή των Μ.Μ.Ε. κατά την διάρκεια της προεκλογικής σας εκστρατείας. Σας παρουσίασαν ως βίαιους, ως επιθετικούς όπως ακριβώς συμβαίνει και με εμάς. Σας στέλνω  αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Ιταλία>>


Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε και από την Ρουμανία.  Ο εκπρόσωπος της Νούα Ντρεάπτα  εξέφρασε την ικανοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος της χώρας του για τα ποσοστά του Ε.ΛΑ.Μ.
<< Χαιρετίζουμε τα ορθόδοξα αδέλφια μας της Κύπρου και υποστηρίζουμε τον αγώνα που κάνετε! Η Noua Dreapta θα συμμετέχει στις εκλογές του 2012 στην Ρουμανία.>>  


Από την Γερμανία το στέλεχος του ΝΡD του κρατιδίου της Βρέμης  Jens Pühse, μας έστειλε το παρακάτω άρθρο:



Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Εκ μέρους του Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας -ΝΡD , σας συγχαίρω από καρδιάς για το εκλογικό αποτέλεσμα που φέρατε. Το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο για το γεγονός ότι είστε ένα σχετικά νέο κόμμα.
Η Αρχαία Ελληνική σκέψη , η Τέχνη, η Αισθητική, οι ποιητές και οι φιλόσοφοί σας όπως ο Σοφοκλής, ο Πλάτωνας , ο Αριστοτέλης πρόσφεραν πάρα πολλά στην Ευρώπη. Αργότερα το ίδιο έκαναν και οι δικοί μας ποιητές και Στοχαστές  όπως  ο Γκαίτε , ο Σίλλερ και ο Φρίντριχ Νίτσε.
Οι Γερμανοί και οι Έλληνες έχουμε μεγάλο και κοινό παρελθόν. Η Ελληνογερμανική σχέση διαρκεί πάνω από έναν αιώνα και έχει φέρει πολύ κοντά τις χώρες μας. Ήταν το 1863 όταν ο Όθωνας έγινε Βασιλεύς των Ελλήνων!
Το 1821 ο μεγάλος αγώνας σας για  απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό είχε την βοήθεια αρκετών Ευρωπαίων.
Είμαστε περήφανοι για την καταγωγή και την από κοινού Δυτική και Χριστιανική Ιστορία των λαών μας. Είμαστε επίσης προσεκτικοί και σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες των λαών της Ευρώπης. Επιθυμούμε την διατήρηση αυτών των ιδιαιτεροτήτων ενώ παράλληλα  αρνούμαστε την πολυπολιτισμική κοινωνία.
Η  Ε.Ε. δεν αντιπροσωπεύει τους λαούς μας. Εκεί μετρούν μόνο οι μετοχές και η κερδοσκοπία , οι πραγματικές όμως ανάγκες των ατόμων και των λαών αγνοούνται .
Η μετανάστευση και η ανάμιξη ξένων λαών οδηγεί σε οικονομική κρίση, σε κατάρρευση του συστήματος των κοινωνικών ασφαλίσεων και σε εθνικές διαμάχες.
Με την πιθανή είσοδο της Τουρκίας στην Ενωμένη Ευρώπη , η διαμάχη της με τους Κούρδους θα μεταφερθεί στην Ευρώπη όπως και τα άλλα προβλήματα της Μέσης Ανατολής. Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη!
Η Ρωσία όμως μέχρι τα Ουράλια Όρη ανήκει αναμφισβήτητα στην Ευρώπη. Η Τουρκία όμως σε καμία περίπτωση, αφού τόσο φυλετικά όσο και πολιτικά δεν ανήκει στον Δυτικό Ευρωπαϊκό Χριστιανικό Πολιτισμό. Κατά 99% ,τα 66 εκατομμύρια των Τούρκων ανήκουν στο Ισλάμ!
Η αποδοχή της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. θα οδηγήσει  την Ευρώπη στο Ισλάμ. Εμείς λέμε όχι στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης!
Είναι λοιπόν καθήκον και υποχρέωσή μας να κρατήσουμε σε πλήρη ελευθερία τις χώρες μας, την Ευρώπη και τον Δυτικό Πολιτισμό.
Για αυτό πρέπει οι Έλληνες και οι Γερμανοί να χτίσουμε ένα τείχος αντίστασης μαζί με τα άλλα Ευρωπαϊκά  Εθνικιστικά Κινήματα.

Jens Pühse
Στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΝΡD
 Πολλά μηνύματα έχουν έρθει επίσης από την  Ρωσσία, την Σερβία και την Σουηδία. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη δια μέσου των Εθνικιστικών Κινημάτων των Ευρωπαϊκών Λαών που αγωνίζονται για την διατήρηση των Εθνών, των λαϊκών Παραδόσεων , των τοπικών Εθίμων, του Χριστιανισμού, αλλά και για την απομάκρυνση των ξένων προς τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στοιχείων που μας φέρνει η αθρόα λαθρομετανάστευση.

Είμαστε οι χθεσινοί Προδομένοι,

Είμαστε  οι σημερινοί Επαναστάτες,

Είμαστε οι αυριανοί Νικητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...