Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μήνυμα συμπαράστασης από το NPD Γερμανίας


Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Εκ μέρους του NPD της Γερμανίας, σας συγχαίρω από καρδιάς για το εκλογικό αποτέλεσμα που φέρατε. Το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο για το γεγονός ότι είστε ένα σχετικά νέο κόμμα.

Η Αρχαία Ελληνική σκέψη , η Τέχνη, η Αισθητική, οι ποιητές και οι φιλόσοφοί σας όπως ο Σοφοκλής, ο Πλάτωνας , ο Αριστοτέλης πρόσφεραν πάρα πολλά στην Ευρώπη. Αργότερα το ίδιο έκαναν και οι δικοί μας ποιητές και Στοχαστές  όπως  ο Γκαίτε , ο Σίλλερ και ο Φρίντριχ Νίτσε.
Οι Γερμανοί και οι Έλληνες έχουμε μεγάλο και κοινό παρελθόν. Η Ελληνογερμανική σχέση διαρκεί πάνω από έναν αιώνα και έχει φέρει πολύ κοντά τις χώρες μας. Ήταν το 1863 όταν ο Όθωνας έγινε Βασιλεύς των Ελλήνων!

Το 1821 ο μεγάλος αγώνας σας για  απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό είχε την βοήθεια αρκετών Ευρωπαίων.

Είμαστε περήφανοι για την καταγωγή και την από κοινού Δυτική και Χριστιανική Ιστορία των λαών μας. Είμαστε επίσης προσεκτικοί και σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες των λαών της Ευρώπης. Επιθυμούμε την διατήρηση αυτών των ιδιαιτεροτήτων ενώ παράλληλα  αρνούμαστε την πολυπολιτισμική κοινωνία.

Η  Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αντιπροσωπεύει τους λαούς μας. Εκεί μετρούν μόνο οι μετοχές και η κερδοσκοπία, οι πραγματικές όμως ανάγκες των ατόμων και των λαών αγνοούνται.

Η μετανάστευση και η ανάμιξη ξένων λαών οδηγεί σε οικονομική κρίση, σε κατάρρευση του συστήματος των κοινωνικών ασφαλίσεων και σε εθνικές διαμάχες.

Με την πιθανή είσοδο της Τουρκίας στην Ενωμένη Ευρώπη, η διαμάχη της με τους Κούρδους θα μεταφερθεί στην Ευρώπη όπως και τα άλλα προβλήματα της Μέσης Ανατολής.
Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη!

Η Ρωσία όμως μέχρι τα Ουράλια Όρη ανήκει αναμφισβήτητα στην Ευρώπη. Η Τουρκία όμως σε καμία περίπτωση, αφού τόσο φυλετικά όσο και πολιτικά δεν ανήκει στον Δυτικό Ευρωπαϊκό Χριστιανικό Πολιτισμό. Κατά 99% ,τα 66 εκατομμύρια των Τούρκων ανήκουν στο Ισλάμ!

Η αποδοχή της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγήσει  την Ευρώπη στο Ισλάμ.

Εμείς λέμε όχι στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης!

Είναι λοιπόν καθήκον και υποχρέωσή μας να κρατήσουμε σε πλήρη ελευθερία τις χώρες μας, την Ευρώπη και τον Δυτικό Πολιτισμό.

Για αυτό πρέπει οι Έλληνες και οι Γερμανοί να χτίσουμε ένα τείχος αντίστασης μαζί με τα άλλα Ευρωπαϊκά  Εθνικιστικά Κινήματα.

Jens Pühse
Στέλεχος Κεντρικής Επιτροπής
ΝΡD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...