Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απάντηση στην εφ. "Πολίτης"


Σε άρθρο του περασμένου Σαββάτου (18/06) , η εφημερίδα "Πολίτης" αναφέρεται στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), ένεκα της εκδηλώσεως που διοργάνωσε στις 16 του ίδιου μηνός προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και να απαιτήσει εξηγήσεις για την επιδοτούμενη διαμονή αλλοδαπών στο AGAPINOR HOTEL της Πάφου.
Σε αντίθεση με κάθε λογική δημοσιογραφικής κάλυψης γεγονότων, ο αρθρογράφος "δεν είδε" τους εκατοντάδες συμπατριωτών μας που συμμετείχαν στην Εκδήλωση μας, "δεν είδε" τον απλό κόσμο που χειροκροτούσε στο πέρασμα της Πορείας και η αναφορά βασίστηκε σε ένα τυπογραφικό λάθος που υπήρχε στα φεϊγ βολάν που ρίχθηκαν πριν από κάποιες ημέρες. 

Μάλιστα από εφημερίδα που κατά τα άλλα είναι σοβαρή, γράφτηκαν ειρωνείες του τύπου "εσείς είστε οι Ελληναράδες", όπως όταν κάναμε πλάκα στο Δημοτικό. 

Η σοβαρότητα δεν ήταν το μοναδικό στοιχείο που έλειπε από το συγκεκριμένο άρθρο, καθώς ο αρθρογράφος θεώρησε σωστό να απαντήσει ο ίδιος στην διαμαρτυρία μας σαν εκπρόσωπος τύπου της Κυβερνήσεως, ισχυριζόμενος πως είναι επιχορηγημένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Να μας επιτρέψει να έχουμε τις αμφιβολίες μας για το αν οι Νόμοι και τα Προγράμματα της Ε.Ε. αναφέρονται σε ξενοδοχεία ως προσωρινή διαμονή αλλοδαπών με επίδομα μάλιστα ταυτόχρονα.

Εάν οι  διοικούντες, η αρχισυνταξία και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του "Πολίτη" θεωρούν πως η εφημερίδα τους θα απαντά για λογαριασμό της Κυβέρνησης όταν αυτή σιωπά για τους δικούς της λόγους και θα αποστέλλει αναφορές και πληροφορίες στην  τουρκο"κυπριακή" "Kibris" (όπως έκαναν τουλάχιστον δύο φορές σε σχέση με άρθρα κατά του Κινήματος μας)τότε να το δηλώσουν επισήμως.

Αριστείδου Μαρίνος
Εκπρόσωπος Τύπου Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...