Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ Ε.ΛΑ.Μ.


Το ΕΛΑΜ είναι το μοναδικό κόμμα που τόλμησε στην πολιτική ελληνική κυπριακή αρένα να κατέλθει ως Eθνικό Λαϊκό Μέτωπο και να πει ότι η Κύπρος είναι ελληνική.
Όλα τα άλλα κόμματα ξέχασαν την καταγωγή τους και προσπαθούν να μας κακοχαρακτηρίσουν. Δεν πάμε για δάφνες ή αξιώματα, πάμε όσο περνά από το χέρι μας να σώσουμε τον καταδιωκόμενο Ελληνισμό της Κύπρου. 
Έλληνες της Κύπρου κρίνετε τα υφιστάμενα κόμματα και δείτε ότι σας προσφέρουν οδυνηρές λύσεις τουρκοποιήσεως.
Αν αυτό θέλετε, ουδέν σχόλιον. Αν όμως θέλετε αγώνες εθνικούς ενταχτείτε στο ΕΛΑΜ. Μην έρθετε αύριο και πείτε ότι τα κόμματα δεν σας αντιπροσωπεύουν. Μην είστε τα πρόβατα των κομμάτων. Με την ψήφο σας θα καθορίσετε το μέλλον 
σας.

Η πελατειακή σχέση των ψηφοφόρων με τα  κόμματα του ραγιαδισμού θα σας καταστρέψει και θα σας αφανίσει. Εκείνοι θα φύγουν σε άλλα μέρη της γης ενώ ΕΣΕΙΣ θα είστε υπό τουρκικό ζυγό. Η απόφαση είναι τελικά δική σας. 
Το να εμφανίζεται ένα ευρωπαϊκό κόμμα ως δεξιό με κάνει να το θεωρώ ευκαιριακό ολίσθημα.
Κύριοι του Ευρω.Κο ελάτε στις τάξεις του ΕΛΑΜ οι πόρτες μας είναι ανοικτές. Φτάνει να πιστεύετε στην Ελλάδα και ότι ο τούρκος είναι εχθρός μας.
Η πρόσκληση υπάρχει. Από εσάς εξαρτάται τι θα κάνετε.

Σάββας Μιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...