Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Γράμμος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού! - Φωτορεπορτάζ

Γράμμος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού! - Φωτορεπορτάζ
Και φέτος η Χρυσή Αυγή έδωσε βροντερό παρόν στην 65 επετειακή Εκδήλωση Εθνικής Μνήμης, για την Νίκη του Ελληνικού Στρατού έναντι στους ξενόδουλους κομμουνιστές στον Γράμμο, όπου χύθηκαν  ποταμοί αίματος για να σωθεί η πατρίδα μας από τους απάτριδες μπολσεβίκους.


Καμία πολιτική δύναμη του υποτιθέμενου συνταγματικού τόξου δεν τίμησε τους Ήρωες πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού. Μόνο η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί με πολλούς Συναγωνιστές παρουσία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο φλογερός μητροπολίτης Κονίτσης σεβασμιότατος Ανδρέας, μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησαν ιστορικές αναφορές από διάφορους συλλόγους , όπως επίσης ενός λεπτού σιγή και έπαρση Σημαίας.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, εκ μέρους του Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρουσης.
Εκ´ μέρους του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Αναγνώστου Κωνσταντίνος.
Για την περιφέρεια Ηπείρου ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Πρεβέζης Μπαρτζώκας Σπυρίδων, για την Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας ο συναγωνιστής Κολοκυθάς Γεράσιμος, για τον πυρήνα Άρτας ο συναγωνιστής Γκιρεμέζης Ιωάννης.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι συναγωνιστές δέχθηκαν θερμά συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους για τον πολιτικό τους αγώνα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/grammos-h-chrush-augh-tima-th-megalh-nikh-tou-ethnikou-stratou-fwtoreportaz#ixzz3C3YKqYzo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...