Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αυστραλία- Εξαρθρώθηκε δίκτυο ισλαμιστών τρομοκρατών


Με μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έγιναν στη χώρα, η αστυνομία της Αυστραλίας κατάφερε να εξαρθρώσει ένα από τα πιο επικίνδυνα δίκτυα τρομοκρατίας του ISIL.
Περισσότεροι από 800 αστυνομικοί συμμετείχαν στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση, εισβάλλοντας σε σπίτια ισλαμιστών στις περιοχές του Σίντνεϊ και του Μπρισμπέϊν.
Συνολικά συνελήφθησαν 15 τρομοκράτες, Αυστραλοί πολίτες, αφγανικής καταγωγής οι οποίοι είχαν εκπαιδευθεί στις γραμμές του  ISIL στην Συρία και στο Ιράκ.

Οι φιλήσυχοι αυτοί …Αυστραλοί πολίτες αντί να νοιώθουν ευγνώμονες που δεν απελάθηκαν στη χώρα καταγωγής τους και ζούσαν σε ένα ξένο τόπο με υψηλό επίπεδο ζωής, σχεδίαζαν τον δημόσιο αποκεφαλισμό χριστιανών Αυστραλών,θέλοντας μάλιστα να οπτικογραφήσουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους !
Ως πρωταίτιος θεωρείται ο συλληφθείς Ομαρζάν Αζάρι, 22 χρονών, κάτοικος Σίντνεϊ.  Περίπου 250.000 μουσουλμάνοι ζουν στην συγκεκριμένη πόλη κυρίως στα δυτικά προάστια όπου και έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας !
Ανατρέπεται με τον πιο τραγικό τρόπο η θεωρία περί εργατικών και φιλήσυχων μουσουλμάνων μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί σε περιοχές του πολιτισμένου κόσμου.
Το πολιτικό κατεστημένο στην Κύπρο θα πρέπει να αφουγκρασθεί τις προειδοποιήσεις που μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο του έχει απευθύνει, για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών αλλά και για κλείσιμο των οδοφραγμάτων αφού στα κατεχόμενα φαίνεται πως υπάρχει το έδαφος για καλλιέργεια τέτοιων καταστάσεων.

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...