Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Οργιάζουν οι πακιστανικές συμμορίες στην Αγγλία.

 

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στην περιοχή του Ρόδερχαμ στο Γιόρκσάϊρ της Αγγλίας.
Οι πολιτικές των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για προστασία των τριτοκοσμικών μειονοτήτων στα πλαίσια πολυπολιτισμικών κοινωνιών έχουν δημιουργήσει πρωτοφανείς καταστάσεις σε βάρος των γηγενών κοινωνιών.
Από το 1997 μέχρι το 2013 τουλάχιστον 1400 παιδάκια ντόπιων οικογενειών του Ρόδερχαμ  κακοποιήθηκαν, βιάστηκαν, εκπορνεύτηκαν ενώ κάποια σκοτώθηκαν από πακιστανικές συμμορίες της περιοχής!

Έντρομοι οι κάτοικοι του Γιόρκσάϊρ από την ανοχή που επιβλήθηκε εξ ’αιτίας των αντιρατσιστικών νόμων της Μ. Βρετανίας, φοβούνται να καταγγείλουν τους αλλοδαπούς κακοποιούς για να μην χαρακτηρισθούν ρατσιστές!
Τα χέρια της δεμένα για τους ίδιους λόγους έχει και η φημισμένη για την αποτελεσματικότητά της βρετανική αστυνομία, η οποία διστάζει να κατηγορήσει τις πακιστανικές συμμορίες επειδή είναι ασιατικής προέλευσης και θα χαρακτηριστεί ως ρατσιστική που εξαπολύει πογκρόμ κατά των μεταναστών!
Το δημοτικό συμβούλιο του Ρόδερχαμ που εκλέγεται από τους βρετανούς κατοίκους στην πλειοψηφία του, αντί να λάβει μέτρα, προσφέρει χρήματα στις οικογένειες των βιασθέντων για να… μετακομίσουν σε άλλες περιοχές της χώρας!
Οι μόνοι που αντιστέκονται σε αυτήν την παράνοια είναι οι Εθνικιστές του ΒΝΡ οι οποίοι συμπαραστέκονται στις ντόπιες οικογένειες και χάρη στις κινητοποιήσεις τους, το θέμα έγινε γνωστό σε όλη την χώρα.
Παράλληλα άρχισε να κινείται και η δικαιοσύνη η οποία ασχολούνταν μέχρι εκείνη την στιγμή, με το πώς να απαγγείλει κατηγορίες στα μέλη του ΒΝΡ που μιλούσαν για πακιστανικές συμμορίες και …υποκινούσαν το φυλετικό μίσος!
Ζούμε μέσα σε μια πραγματική παράνοια! Οι γονείς που τους βίασαν οι αλλοδαποί τα παιδιά τους να φοβούνται να το καταγγείλουν, η αστυνομία και το δημοτικό συμβούλιο να κωφεύουν και αυτοί που τολμούν να καταγγείλουν την μεσαιωνική αυτή κατάσταση να κινδυνεύουν με 7 χρόνια φυλάκιση για ..ρατσιστική υποκίνηση!
Επιτρέπεται στα μέλη μίας μουσουλμανικής κοινοτικής ομάδας να βιάζουν, να σκοτώνουν, να βασανίζουν και να εξωθούν στην πορνεία τα μέλη μίας άλλης χριστιανικής φυλής και αν τα θύματα αναφερθούν στα εγκλήματα στα οποία υπόκεινται, θεωρούνται ρατσιστές επειδή καταγγέλλουν την άλλη φυλή και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της!
Αποθρασυμμένοι εντελώς οι μουσουλμάνοι μετανάστες έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι παρανομία θέλουν σε βάρος των γηγενών ευρωπαϊκών λαών.
Αντί να είναι ευγνώμονες που τους ταΐζουν και τους ποτίζουν οι Ευρωπαίοι πολίτες και παρ’όλο που αρκετοί από αυτούς γεννήθηκαν στην Ευρώπη, εν τούτοις όχι μόνο δεν ενσωματώθηκαν στις τοπικές κοινωνίες  αλλά συμμετέχουν πρόθυμα σε τρομοκρατικά κτυπήματα στα κράτη που ζουν όπως επίσης και σε σφαγές δυτικών στις ισλαμικές χώρες.
Αιτία αυτών των  καταστάσεων που έχουν κάνει αφόρητη την ζωή των φιλήσυχων και προοδευτικών ευρωπαϊκών κοινωνιών είναι η πολιτική κατά του ρατσισμού που επιβάλλει η Ε.Ε. στις τοπικές κυβερνήσεις μαριονέττες της.
Η μοναδική αντίσταση σε αυτήν την αδικία και την καταπίεση των ευρωπαίων κατοίκων είναι τα Εθνικιστικά Κινήματα τα οποία πολεμούνται λυσσαλέα από το κατεστημένο της Ε.Ε.
Η συνεχόμενη άνοδος του αριθμού των τριτοκοσμικών στις ελεύθερες περιοχές και των τούρκων εποίκων στα κατεχόμενα δημιουργεί ένα εφιαλτικό σενάριο για το μέλλον μίας ομοσπονδιακής Κύπρου, όπου οι Έλληνες θα είναι μία υπό διωγμό μειονότητα.
Ο Ελληνισμός της Κύπρου θα πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από το Ε.ΛΑ.Μ. για να αποφύγει καταστάσεις όπως αυτές του Ρόδερχαμ αλλά και για να μην καταστεί μία μειοψηφία ανάμεσα στους βαρβάρους!
Έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε την Ελληνική φυλή  και το μέλλον των παιδιών μας!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...