Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Εμείς θα αντισταθούμε ...

Εμείς θα αντισταθούμε ...
Στον αγώνα που διεξάγουμε κατά των εγχώριων και διεθνών υποτακτικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων όλοι μας πρέπει να κάνουμε μια επιλογή. Είτε θα υποκύψουμε δουλικά όπως μας ζητάνε οι ξένοι δυνάστες και μας συνιστούν οι «ρεαλιστές» και «λογικοί» πολιτικοί μας «ηγέτες» είτε θα περάσουμε στην Εθνικιστική Αντίσταση που όπως δεικνύουν τα γεγονότα φουντώνει σε όλη την Ευρώπη.

Στην αγαπημένη πατρίδα εδώ και καιρό ένα σύμπλεγμα μεταξύ ξένων και εγχώριων πλουτοκρατών, έχουν ουσιαστικά θέσει υπό ομηρία την κυπριακή οικονομία και συνεπακόλουθα τον Κυπριακό Ελληνισμό. Η αποδοχή της βοήθειας από την Τρόικα, την οποία να μη ξεχνιόμαστε πως στην Κύπρο την κάλεσε η φιλολαϊκή κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, από την συγκυβέρνηση ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ μας έχει φέρει στο σημερινό μας κατάντημα. Είχαμε γράψει από τότε πως η Τρόικα θα ελέγχει την Κύπρο μέσω των δόσεών της προς αυτήν και πως θα καταντήσουμε όπως τον ναρκομανή ο οποίος εθισμένος πλέον δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.
Δυστυχώς έχουμε επιβεβαιωθεί! Σήμερα η Τρόικα πιέζει στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις με την μη χορήγηση της επόμενης δόσης στην Κυπριακή Δημοκρατία κάτι που θα επιφέρει μεγάλα προβλήματα στην ρευστότητα του κρατικού μηχανισμού. Παρά λοιπόν την γενική λαϊκή κατακραυγή η κυβέρνηση θα φέρει το νομοσχέδιο προς ψήφιση προφασιζόμενη για μία ακόμη φορά πως «το πιστόλι είναι στον κρόταφο».
Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ τις συνέπειες ενός τέτοιου νομοσχεδίου. Την επομένη δεκάδες funds (επενδυτικά ταμεία) θα εισρεύσουν στο νησί και θα αρχίσουν να αγοράζουν το χρέος των πολιτών από τις τράπεζες. Έπειτα θα απαιτήσουν τα χρήματα αυτά από τους χρεώστες τους και όταν δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν θα δούμε συμπολίτες μας στο δρόμο. Μέσω του νέου αυτού Αττίλα μεγάλο ποσοστό της γης μας και των οικιών μας θα περάσουν στα χέρια των ξένων επενδυτών με καταστροφικά αποτελέσματα.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν πρόκειται να μείνει άπραγο σε μια τέτοια εξέλιξη. Για αυτό το λόγο ζητά από όλους να συνταχθούν στο πλευρό του. Μια δυναμική παρουσία στο δρόμο από ένα Κίνημα το οποίο δεν ελέγχεται από το σύστημα και όλο το πολιτικό φάσμα μας έχει ανακηρύξει ως εχθρούς, είναι η καλύτερη ασπίδα για το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού. Ας συλλογιστούμε λοιπόν μαζί με ποιο τρόπο θα φέρουμε την πολυπόθητη αλλαγή στην πατρίδα μας. Συνταχθείτε με την Εθνική Αντίσταση!
Αλλάζοντας θεματολογία θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα γεωπολιτικό συμβάν στον περίγυρό μας, το οποίο δείχνει την ευκολία με την οποία αλλάζουν οι γεωπολιτικές συμμαχίες όταν τα συμφέροντα το επιβάλλουν. Στην Συρία και στο Ιράκ όπως θα έχετε διαβάσει, η εμφάνιση του ISIL έχει φέρει αλλαγές στο γεωπολιτικό σκηνικό. Ελέγχοντας η ακραία αυτή οργάνωση ένα τεράστιο χώρο μεταξύ Συρίας και Ιράκ, απειλεί πλέον την ισορροπία στην περιοχή. Παρόλο λοιπόν που η οργάνωση αυτή είναι παιδί-τερατογένεση της βοήθεια δυτικών χωρών, της Τουρκίας και διάφορων αραβικών χωρών του Κόλπου προς την συριακή αντιπολίτευση κατά του Μπασάρ Αλ Άσαντ, πλέον η δράση της έχει προκαλέσει την διεθνή κατακραυγή.
Αποτέλεσμα οι Αμερικάνοι και οι λοιποί δυτικοί να συμμαχούν ακόμη και με οργανώσεις τις οποίες αποκαλούσαν τρομοκρατικές για να αντιταχθούν στους ισλαμιστές. Το κουρδικό PKK του φυλακισμένου Αμπντουλάχ Οτσαλάν είναι το πιο τρανό παράδειγμα αυτής της συμπεριφοράς. Από την άλλη άρχισαν να θεωρούν την εμπλοκή του Ιράν στην περιοχή ως ανεκτή για την ανάσχεση των ισλαμιστών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε άλλα πεδία η αντιπαράθεση Δυτικών-Ιράν δεν είναι παρούσα.
Τι μας αποδεικνύει όλο αυτό; Πως οι πολιτικοί μας «ηγέτες» οι οποίοι τόσο καιρό μας λένε πως η Κύπρος λόγω μεγέθους είναι καταδικασμένη να ακολουθεί ως μονόδρομο μια γεωπολιτική κατεύθυνση, είναι παντελώς λανθασμένοι, αφού όταν υπάρχει η θέληση και ορθός σχεδιασμός, ακόμα και ένα μικρό κράτος μπορεί να σχεδιάσει και να εκτελέσει την δική του εξωτερική πολιτική αρκεί αυτή να στηρίζεται σε ψυχρούς υπολογισμούς υπέρ του εθνικού συμφέροντος.
Δυστυχώς στη μικρή μας πατρίδα αλλά και στον Ελληνισμό γενικότερα επικρατούν μέχρι στιγμής οι φαύλοι, οι λαϊκιστές και οι συμφεροντολόγοι. Όλοι αυτοί που στο βωμό του προσωπικού τους κέρδους θυσιάζουν τα εθνικά συμφέροντα εξυπηρετώντας ουσιαστικά τους ξένους.
Ας αγωνιστούμε λοιπόν για ένα διαφορετικό Ελληνισμό, για μια ελληνική Κύπρο ελεύθερη από τουρκικά στρατεύματα και ξένους οικονομικούς δυνάστες…
Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...