Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Γενέθλια της Ελληνικής Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων

Αυτή τη χρονιά τα γενέθλια της ΔΔΕΕ, γιορτάστηκαν σε χώρο του Πολεμικού μας Ναυτικού και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

Και καλά έκαναν! Αυτό σημαίνει πνεύμα διακλαδικότητας, που αρχίζει όλο και περισσότερο να ωριμάζει! "Η ισχύς εν τη Ενώσει" έλεγαν οι παλιοί και είναι απόλυτα σωστό.
Χθες λοιπόν, στον προαύλιο χώρο της ΔΥΚ, μπροστά από το εντυπωσιακό τους μνημείο, με την παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ, στον οποίο σημειωτέον υπάγεται απ' ευθείας η ΔΔΕΕ, αλλά και του Α/ΓΕΝ, έγινε η  λιτή τελετή εορτασμού των γενεθλίων της. Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια!

Ελπίζω στο εγγύς μέλλον, να σταθεροποιηθούν και στο είδος στολής παραλλαγής που θα φέρουν τα τμήματα, με βάση τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και όχι τις κλαδικές ..προτιμήσεις, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παραπάνω.

Όλοι θα κληθούν να ενεργήσουν στο ίδιο ή παρεμφερές επιχειρησιακό περιβάλλον. Διακλαδικότητα σημαίνει και ενιαία αντιμετώπιση επιχειρησιακών αναγκών. Ειδικά τώρα σε περίοδο "ισχνών αγελάδων".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...