Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται και στη γειτονιά σας: Σαρία σε πόλεις της Γερμανίας

Έρχεται και στη γειτονιά σας: Σαρία σε πόλεις της Γερμανίας
Όταν κράτη όπως η Αγγλία και η Γερμανία αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τον ισλαμικό επεκτατισμό, ο οποίος δεν αποτελεί πια ένα πιθανό μελλοντικό σενάριο αλλά μια ζοφερή πραγματικότητα, τότε ο καθένας δύναται να αντιληφθεί πως διαγράφεται το μέλλον του Ελληνικού Λαού σε μια χώρα στην οποία ζουν άνω των 2 εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών, οι οποίοι μάλιστα αυξάνονται!

Οι απειλές των τζιχαντιστών για μεταφορά του τρόμου στην καρδιά της Ευρώπης, φαίνεται πως λαμβάνει σάρκα και οστά, χάρη στην εθνοκτόνο μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζουν οι νοσηροί εγκέφαλοι του υπερκράτους των Βρυξελλών. Μετά λοιπόν τις εξορμήσεις της «αστυνομίας» της Σαρία σε δρόμους του Λονδίνου και της υπόλοιπης Βρετανίας, οι έλεγχοι της εφαρμογής του ισλαμικού νόμου ξεκίνησαν και στην Γερμανία, με την αρχή να γίνεται στην πόλη του Βούπερταλ.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (άλλωστε το θέμα λαθρομετανάστευση δεν εντάσσεται στην ατζέντα της πολιτικής ορθότητας), ομάδα ισλαμιστών αποτελούμενη από 11 άτομα ηλικίας από 19 έως 33 ετών, προχώρησε σε περιπολίες στους δρόμους του Βούπερταλ, προς εντοπισμό πολιτών που καταπατούν τον ισλαμικό νόμο, φορώντας ομοιόμορφες πορτοκαλί εμφανίσεις  με την ένδειξη «αστυνομία της σαρία»!
Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, δήλωσε επί του θέματος: «Η σαρία δεν θα γίνει ανεκτή στο γερμανικό έδαφος», δίχως βεβαίως να πείσει την φιλήσυχη τοπική κοινωνία πως είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την ισλαμική απειλή. Τα ίδια άλλωστε διακήρυσσαν και οι Βρετανοί προς καθησυχασμό της αγγλικής κοινής γνώμης, δίχως όμως να κάνουν το παραμικρό προς αποτροπή αυτού που σήμερα συμβαίνει σε δρόμους και συνοικίες του Ηνωμένου Βασιλείου.
Δεν απαιτείται ιδιαίτερη σκέψη για να αντιληφθεί ο καθένας, πως η απόφαση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και της δημοτικής αρχής του Καμίνη για ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να ζήσουμε ανάλογες σκηνές λίαν συντόμως μέσα στην Πατρίδα μας. Αφενός το κύμα λαθρομεταναστών που αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και αφετέρου ο επιβαλλόμενος ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων με καθεστωτική βούλα (βλέπε αντιρατσιστικό νομοσχέδιο), συνιστούν τις προϋποθέσεις εκείνες οι οποίες πλέον πληρούνται προκειμένου να ξεκινήσει και επισήμως η ισλαμοποίηση της χώρας.
Οι μέρες κατά τις οποίες φανατικοί ισλαμιστές θα ενοχλούνται από την «προκλητική» αμφίεση Ελληνίδων οι οποίες θα τολμούν να περπατούν πλησίον νεοαναγειρόμενων τζαμιών (όποιος θεωρεί πως το τζαμί του Βοτανικού θα είναι το μοναδικό που θα ανεγερθεί απλά αυταπατάται) και θα υφίστανται τις επιπλήξεις (τουλάχιστον) των ισλαμιστών, δεν είναι καθόλου μακρινές και θα έπρεπε να απασχολούν ήδη εκείνους που φρονούν πως η ικανοποίηση των απαιτήσεων των λαθρομεταναστών είναι ένδειξη «πολιτισμού και ανεκτικότητας».  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erchetai-kai-sth-geitonia-sas-saria-se-poleis-ths-germanias#ixzz3Cd6QLjDf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...