Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η παγκόσμια τρομοκρατία έχει δύο ονόματα: Ισλάμ και αριστερά

Σύμφωνα με αμερικανούς αναλυτές και ειδήμονες από τις 10 πιο επικίνδυνες τρομοκρατικές οργανώσεις παγκοσμίως, οι 7 είναι ισλαμικής ιδεολογίας και κινήτρων και οι 3 αριστερής προέλευσης και πεποιθήσεων.
Θα ξεκινήσουμε την απαρίθμηση αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων από την 10η πλέον επικίνδυνη στην σειρά για να καταλήξουμε στην 1η. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στο παρόν κείμενο δεν θα εξετάσουμε ή θα αναλύσουμε τις σχέσεις αυτών των οργανώσεων με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ή άλλων συμμάχων των.
Ισλαμική Οργάνωση Bangsamoro BIFF (Bangsamoro Islamic Freedom Fighters): Αυτή η οργάνωση δραστηριοποιείται στις νότιες Φιλιππίνες και μάχεται για ένα ανεξάρτητο ισλαμικό κράτος. Συνεργάζεται στενά με την Αλ Κάϊντα και έχει μόνο το 2013 στο ενεργητικό της  34 τρομοκρατικές επιθέσεις με 23 νεκρούς.

Μαρξιστική Οργάνωση FARC (Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia): Έχει ιδρυθεί το 1964 και δραστηριοποιείται στην Κολομβία. Άκρως εγκληματική οργάνωση που έχει στο βιογραφικό της απαγωγές, δολοφονίες, εκβιασμούς. Πρόκειται για μια αριστερή μαφία της Λατινικής Αμερικής. Στον μισό περίπου αιώνα δράσης της έχει δολοφονήσει χιλιάδες ομοεθνείς της Κολομβιανούς.
Αλ Κάϊντα Αραβικής Χερσονήσου AQAP (Al Qaeda in the Arabic Peninsula): Ιδρύθηκε το 2009  από Σαουδάραβες και Υεμενίτες ισλαμιστές. Κυρίως δρα στην Υεμένη και το 2013 πραγματοποίησε 84 επιθέσεις με αποτέλεσμα 177 νεκρούς.
Νέος Λαϊκός Στρατός NPA (New Peoples Army): Αποτελεί το στρατιωτικό σκέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των Φιλιππίνων. Είναι μια τρομοκρατική μαρξιστική-λενινιστική οργάνωση με εκατοντάδες επιθέσεις και χτυπήματα, το 2013 έχει στο ενεργητικό της 88 νεκρούς.
Ταλιμπάν του Πακιστάν TTP (Tehrik- i Taliban Pakistan): Σκοπός της τρομοκρατικής οργάνωσης η εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους στο Πακιστάν και ο «ιερός πόλεμος». Έχει στενότατες σχέσεις με την Αλ Κάϊντα και το 2013 έχει στο ενεργητικό της 134 επιθέσεις με 589 νεκρούς.
Αλ Σαμπάμπ της Σομαλίας (Al Shabaab): Μια τρομοκρατική ισλαμική οργάνωση που δρα στην Σομαλία και στις γύρω περιοχές ως παρακλάδι της Αλ Κάϊντα. Σκοπός της ο «ιερός πόλεμος» και η εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους. Χιλιάδες τα θύματα και εκατοντάδες οι επιθέσεις αυτής της οργάνωσης.
Κομμουνιστικό Κόμμα της Ινδίας CPI (Communist Party of India): Μαοϊκή οργάνωση που ιδρύθηκε το 2004. Σκοπός της η εγκαθίδρυση της αταξικής κοινωνίας στην Ινδία. Έχει πάνω από 40.000 οπλισμένους μαχητές και το 2013 πραγματοποίησε 203 επιθέσεις με αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς.
Μπόκο Χαράμ της Νιγηρίας (Boko Haram): Παρακλάδι της Αλ Κάϊντα, έγινε περισσότερο γνωστή με την απαγωγή 200 μαθητριών από χριστιανικό σχολείο της Νιγηρίας. Από τις πλέον επικίνδυνες τρομοκρατικές οργανώσεις της Αφρικής με χιλιάδες θύματα.
Ταλιμπάν του Αφγανιστάν: Σκοπός της οργάνωσης η εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους στο Αφγανιστάν. Μια από τις πλέον βάρβαρες ισλαμικές οργανώσεις με δεκάδες χιλιάδες θύματα. Χρηματοδοτείται, μεταξύ άλλων, από το εμπόριο οπίου.
Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους (Islamic State): Παρακλάδι της Αλ Κάϊντα στην Συρία και στο Ιράκ. Κύριος φορέας της προσπάθειας ανατροπής του Άσσαντ και της διάλυσης των εθνικών κρατών της Μέσης Ανατολής. Σκοπός της οργάνωσης η εγκαθίδρυση χαλιφάτου κατ’ αρχήν στην Συρία, στο Ιράκ και στον Λίβανο. Ισλαμική οργάνωση κανιβάλων με δεκάδες χιλιάδες θύματα.
Απαύγασμα: Εδώ και δεκαετίες ο κόσμος ταλαιπωρείται και υποφέρει από ισλαμικές και αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις. Ισλάμ και Μαρξισμός δολοφονούν υπό το πρόσχημα της ιδεολογίας με φρικιαστικό τρόπο συνανθρώπους μας, άμαχους άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Και οι δυο ιδεολογίες μάχονται τους αντιπάλους των όχι με επιχειρήματα, αλλά με μαζικές δολοφονίες και εκτελέσεις τύπου Μελιγαλά. Το Ισλάμ έχει στο ενεργητικό του, εδώ και 1400 χρόνια, 300 εκατομμύρια ιδεολογικούς αντιπάλους νεκρούς και η αριστερά του Μαρξ, του Λένιν, του Στάλιν, του Μάο, του Πολ Ποτ στον ένα αιώνα ύπαρξης της απαριθμεί 130 εκατομμύρια θύματα.
Η Αριστερά και το Ισλάμ έχουν τους ίδιους ιδεολογικούς σκοπούς, ήτοι την κατάργηση του εθνικού κράτους και της εθνικής υπηκοότητας. Η συμπαιγνία των δυο ιδεολογιών στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, είναι εμφανής ακόμη και στον πλέον ανυποψίαστο. Το κτήνος που λέγεται ισλαμική και αριστερή τρομοκρατία πρέπει να αφανιστεί πριν μας καταβροχθίσει.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-pagkosmia-tromokratia-echei-duo-onomata-islam-kai-aristera#ixzz3E7t7FdUo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...