Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Τιμωρία ενόχων; Παίζουν με την νοημοσύνη μας ...

Τιμωρία ενόχων; Παίζουν με την νοημοσύνη μας ...
Θα θέλαμε να τοποθετηθούμε αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Ανανστασιάδη, πως μέχρι το τέλος του 2014 θα διωχθούν οι ένοχοι για το έγκλημα εις βάρος την οικονομίας.
Μετά το στραπάτσο που έπαθε ο επαναπροσεγγιστικός χώρος και κατ’ επέκταση η Κυβέρνηση, από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Τουρκίας και τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το κατάπτυστο νομοσχέδιο των εκποιήσεων, προσπαθούν να θολώσουν τα νερά παίζοντας παιχνίδια, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Ξεκάθαροι λοιπόν οι λόγοι που τον ώθησαν να προβεί στις προαναφερόμενες δηλώσεις, περί τιμωρίας των ενόχων και ας μην παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι αναμένει να δει πράξεις πέρα από τα λόγια, από τα οποία όλοι μπουχτίσαμε να ακούμε. Δυστυχώς με τα όσα βιώσαμε όλα αυτά τα χρόνια δεν μας δίνουν καμία ελπίδα ούτε οι τελευταίες δηλώσεις του Προέδρου,αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ακούστηκαν, αλλά ουδέποτε είχαμε αποτέλεσμα.
Να υπενθυμίσουμε και τις προεκλογικές δεσμεύσεις περί τιμωρίας ενόχων, όμως εως και σήμερα δεν είδαμε καμία δήμευση περιουσίας από άτομα τα οποία ενέχονται στα οικονομικά σκάνδαλα. Αντ’ αυτού είδαμε να απειλείται και η πρώτη κατοικία των συμπατριωτών μας με εκποίηση.
Επαλήθευση όλων αυτών και οι δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Κώστα Κληρίδη, που ξεκαθάριζε προς πάσα κατεύθυνση πως, δεν σκοπεύει να θυσιάσει την ποιότητα των ερευνών για την οικονομία σε βάρος της επίσπευσης, ούτε και προς ικανοποίηση των πιέσεων, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι "οι έρευνες θα συνεχιστούν για να ολοκληρωθούν στο χρόνο που απαιτείται"..
Ας αφήσουν λοιπόν τα λόγια και τις φρούδες υποσχέσεις και ας πιάσουν δουλειά, για να τιμωρηθούν οι ένοχοι και όσοι ευθύνονται για την σημερινή κατάντια της οικονομίας.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...