Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΦΙΞΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Πολύ βιαστικός  φάνηκε  προχθές ο  κ. Νταβούτογλου να κλείσει  το Κυπριακό
αν είναι δυνατόν αυτή τη βδομάδα, διεμήνυσε στον κ. Αναστασιάδη.     Μήπως έχουν τη φαεινή ιδέα οι κ.κ.Νταβούτογλου και Ερογλου ότι ο  κ.Αναστασιάδης δεν  επείγεται  να κλείσει  το Κυπριακό,  όπως  θέλουν  οι  Αγγλοαμερικανότουρκοι; 
Γνωρίζουν πολύ καλά τις προθέσεις και τη δική τους γραμμή την οποία ακολουθεί  ο κ. Αναστασιάδης!!  Πιστεύω  ειλικρινά  ήταν εντελώς  άσκοπη  η παράνομη κάθοδος  του <<αστραπή>> στο ψευδοκράτος.

Απλά θέλουν να συγχύσουν ή  καλύτερα να  ενθαρρύνουν  κάποιους αδαείς, λαμόγια του ΝΑΙ του  δησακέλ και του δήκο.
Πρέπει  να γνωρίζουν  οι  Αγγλοαμερικανότουρκοι  ότι  δεν  εξαρτάται η  λύση του  Κυπριακού από τον  κ. Αναστασιάδη ή από τις  ηγεσίες   του  δησακέλ  μα, ούτε μπορούν να πείσουν το Λαό, επειδή ο κ. Αναστασιάδης κέρδισε  τoν προεδρικό θώκο γιατί... ξεγέλασε κάποιους  ψηφοφόρους με τα δεσμεύω του, αλλά από ΕΜΑΣ τους ξύπνιους πολίτες  που λέμε ΟΧΙ στη  λύση του Κυπριακού με Δ.Δ.Ο με δύο  ιδρυτικά κράτη  όπως  μας τα έδωσαν οι τούρκοι  "iki kurucu devlet" οι οποίοι μας παραχωρούν τη κλειστή περιοχή των Βαρωσίων. Φαίνονται πολύ χουβαρντάδες. Απαντούμε όχι ευχαριστούμε  δεν παίρνουμε.
Καλά κάνουν οι τουρκαλλάδες να εγκαταλείψουν την Κύπρο  μας,  να  πάρουν μαζί τους και τους κουβαλητούς που έφεραν μαζί  τους και να  πληρώσουν  τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές και τα εγκλήματα που  διέπραξαν  στο νησί μας.
Πρέπει αυτοί  όλοι οι κύριοι και το γνωρίζουν πολύ καλά ότι, η πλατφόρμα του ΟΧΙ σήμερα είναι πάρα πολύ δυνατή παρά προηγουμένως.       
Άδικος ο κόπος τους όσοι  νομίζουν ή οραματίζονται τούρκικη λύση.
Δεν αρκέστηκε μόνο σ’αυτά ο κ. Νταβούτογλου και μας είπε ότι  καθυστέρηση των συνομιλιών είναι χάσιμο χρόνου, αφού ισχυρίστηκε ότι το  Εθνικό Συμβούλιο  της Ε/Κ πλευράς δυσχεραίνει τη λήψη αποφάσεων, ο οποίος έριξε το γάντι στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά, που τράβηξε η όρεξη του να πιούν τσάι στο...ΝΟΤΟ!!    Πολύ μεγάλο το θράσος του κ. Νταβούτογλου ή μήπως ακόμη θέλει να προσγειωθεί και το αεροπλάνο του στη Λάρνακα και να του παραλάβουμε και τις βαλίτσες του; Για ψαρομεζέδες στο  Λατσί  ή σούβλα στον καταπράσινο Μονιάτη δεν...;
Πάντως πολλά ερωτηματικά γεννώνται στο γεγονός ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της  τουρκίας  κ. Ταγίπ Ερντογάν  επισκέφθηκε πρόσφατα παράνομα το ψευδοκράτος  λίγες μέρες πριν  τη  προγραμματισμένη επίσκεψη του ειδικού συμβούλου του γ.γ. του ΟΗΕ κ. Αϊντα.
 Ίδωμεν,


Με Εκτίμηση 
Α. Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...