Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων


Μια από τις μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνισμός, είναι ο βιολογικός αφανισμός του.
Ο αριθμός των γεννήσεων έχει μειωθεί δραματικά λόγω της οικονομικής κρίσης και του .. μοντέρνου τρόπου ζωής.

Παράλληλα παρατηρείται αύξηση των εκτρώσεων στην Ελλάδα. Το 2012 έγιναν 411.000 εκτρώσεις από τις οποίες οι 300.000 με έξοδα  του Ι.Κ.Α. Σκοτώνονται χιλιάδες Ελληνόπουλα – η μισή Κύπρος – κάθε χρόνο  και μάλιστα με κρατική χρηματοδότηση.
Αντί το κράτος να δίδει κίνητρα στα νέα ζευγάρια για να κάνουν παιδιά, τους δίδει κίνητρα για να τα σκοτώνουν!
Καταστρέφει το κράτος των πολιτικάντηδων την Φυλή μας. Ασχολείται με το σύμφωνο συμβίωσης το ομοφυλοφίλων και με τα δικαιώματα των πολύχρωμων λαθρομεταναστών  οι οποίοι γεννοβολούν και αλλοιώνουν την φυλετική μας σύσταση!
Για όσους  αντιστέκονται στα σχέδια των αντιπροσώπων της παγκοσμιοποίησης, ψηφίζονται τα λεγόμενα αντιρατσιστικά νομοσχέδια που σκοπό έχουν την ποινικοποίηση και τον εκφοβισμό  της προφορικής και γραπτής έκφρασης και τον έλεγχο της σκέψης τους. Οι λάτρεις της διαφορετικότητας απαγορεύουν ότι είναι διαφορετικό από τους ίδιους !
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους έχουν εδώ και ένα χρόνο, φυλακίσει τον Γ.Γ., βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής ενώ στην Κύπρο σκέφτονται να αυξήσουν το όριο για την είσοδο των κομμάτων στην Βουλή, στο 4%, με αποκλειστικό στόχο τους την αποτροπή ένταξης βουλευτών του Ε.ΛΑ.Μ. στην κυπριακή βουλή.
Ο Ελληνικός λαός όμως, σε Κύπρο και Ελλάδα, έχει επιλέξει την στήριξη των μοναδικών πολιτικών φορέων, του Ε.ΛΑ.Μ. και της Χρυσής Αυγής, που αγωνίζονται κατά της βιολογικής, κοινωνικής και ηθικής υποβάθμισης του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...