Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ομιλία για τον Συμμοριτοπόλεμο και συζήτηση για το έγκλημα των εκποιήσεων στα γραφεία Λεμεσού

Ομιλία για τον Συμμοριτοπόλεμο και συζήτηση για το έγκλημα των εκποιήσεων στα γραφεία Λεμεσού
Ενδιαφέρουσα ιστορική ομιλία έγινε την Τετάρτη, 27/8/14, από τον συναγωνιστή Στράτο Καρανικολάου σχετικά με τον Συμμοριτοπόλεμο, όπου η «επαναστατική» αριστερά επιχείρησε με δόλια μέσα να πουλήσει την Μακεδονία και την Θράκη στα γειτονικά κομμουνιστικά κράτη. Αφού απέτυχαν άλλες δύο φορές νωρίτερα να καταλάβουν την Ελλάδα, το 1946 με την υποστήριξη των γειτονικών χωρών που μαστίζονταν από κομμουνιστικά καθεστώτα, ξεκίνησε ο προδοτικός συμμοριτοπόλεμος που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τόσο άδικα χιλιάδες Ελληνικές ψυχές.

Ευτυχώς όμως για την Ελλάδα, ο Ελληνικός στρατός με τις τρείς επιχειρήσεις "Πυρσός" μέχρι τον Αύγουστο του 1949, στο Βίτσι και στο Γράμμο, αποσόβησε την σοβιετοποίηση της Ελλάδας, κατατροπώνοντας τον ανθελληνικό στρατό των κομμουνιστών. Αυτή η ήττα όμως δεν πτόησε τους κομμουνιστές οι οποίοι πριν βρουν καταφύγιο σε γειτονικές κομμουνιστικές χώρες διέπραξαν ένα αδίστακτο έγκλημα εις βάρους του Ελληνισμού, κάνοντας το παιδομάζωμα 28.000 αθώων παιδικών ψυχών.
Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση που συντονίστηκε από μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού σχετικά με τις εκποιήσεις που ετοιμάζεται να κάνει το δουλοπρεπές μνημονιακό καθεστώς του Ανανστασιάδη. Τονίστηκε όμως πως θα υπάρξει δυναμική αντίδραση από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εάν εφαρμοστεί το συγκεκριμένο εγκληματικό νομοσχέδιο, αφού έχουμε απομείνει οι τελευταίοι πιστοί που διαφυλάττουν τα συμφέροντα των Ελλήνων της Κύπρου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...