Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ηχηρό μήνυμα αντίστασης από την Θεσσαλονίκη ενάντια στη χούντα των σκευωρών

Ηχηρό μήνυμα αντίστασης από την Θεσσαλονίκη ενάντια στη χούντα των σκευωρών - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Με συμμετοχή πέρα από κάθε προσδοκία έλαβε χώρα η εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη για τη συμπλήρωση ενός έτους από τότε που ο μνημονιακός πρωθυπουργός μαζί με επίορκους δικαστικούς εξετέλεσαν την πιο βρόμικη σκευωρία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Από νωρίς το απόγευμα η οδός Καζαντζάκη γέμισε ασφυκτικά με Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες που για ακόμη μία φορά έδωσαν το δυναμικό παρόν σε ανοιχτή εκδήλωση του Κόμματος, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που θέλει να επιβάλλει ο διάδοχος του Δένδια, Κικίλιας και οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά.

Προς μεγάλη απογοήτευση του Μαξίμου που «γιορτάζει» τα 40 χρόνια της ΝΔ σε κλίμα κατήφειας και απόγνωσης λόγω καθίζησης των ποσοστών της, η Χρυσή Αυγή απέδειξε περίτρανα πως παραμένει η μοναδική γνήσια δύναμη αντίστασης απέναντι στη χούντα του μνημονίου, που χρησιμοποιεί μισθοφόρους πολιτικάντηδες για να κρατήσουν όρθιο το διεφθαρμένο καθεστώς της. Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη και βουλευτές του Κόμματος, οι οποίοι, καίτοι υπόδικοι με σαθρές και ανυπόστατες κατηγορίες, συνεχίζουν τον αγώνα για πραγματική δικαιοσύνη.
Η εκδήλωση άρχισε με πρώτο ομιλητή τον Συναγωνιστή και μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, Χασιώτη Γιώργο, ο οποίος με την ιδιότητα του νομικού ανέλυσε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής καθιστώντας σαφές πως το κατηγορητήριο και οι διαδικασίες που ακολούθησαν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές ουδεμία νομική υπόσταση έχουν,ενώ κατέδειξε πλήθος παρανομιών που διέπραξαν οι ανακριτές που χειρίστηκαν την υπόθεση, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι διώξεις έχουν ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα.
Το λόγο έλαβε αργότερα ο Συναγωνιστής Γραικός Φώτης από το Μέτωπο Νεολαίας, ο οποίος εστίασε στο γεγονός ότι η ελληνική νεολαία στηρίζει μαζικά τη Χρυσή Αυγή κι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο φόβο του συστήματος.
Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β´ Θεσσαλονίκης, Ζησιμόπουλος Πολύβιος, κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση για τον προδοτικό της ρόλο σε όλα τα μείζονα εθνικά θέματα αλλά και την αντισυνταγματική της στάση εις ότι αφορά την μεταχείριση της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Εν συνεχεία τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Τσακίρης Μιχάλης και Χρυσομάλλης Νίκος έδωσαν το αγωνιστικό μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει Αρχηγό, κομματικά όργανα και προγραμματικές θέσεις και κανείς εισαγγελέας δεν είναι σε θέση να χαρακτηρίζει με κομματικά κριτήρια τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα ως «εγκληματική» ενέργεια.

Τέλος το λόγο έλαβε ο μοναδικός αποφυλακισθείς βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ματθαιόπουλος Αρτέμης. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του επικαλούμενος το ψέμα των πολιτικών μας αντιπάλων που μιλούν για «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», η οποία αν όντως ήταν ανεξάρτητη στην εκδήλωση θα παρευρίσκονταν όλοι οι βουλευτές που κατηγορούνται με τις ίδιες κατηγορίες με αυτόν. Επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που «γιορτάζουν» 40 χρόνια ζωής γνωρίζοντας όμως ότι οι ημέρες της χούντας τους είναι μετρημένες, καθώς στο πολιτικό σκηνικό της χώρας εμφανίστηκε μια δυνατή Χρυσή Αυγή που δεν ελέγχεται από ξένα κέντρα εξουσίας. Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές σε αγωνιστική εγρήγορση ώστε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να λάβει ο Σαμαράς το πρέπον μήνυμα και να γκρεμιστεί η χούντα που ο ίδιος συντηρεί, χούντα που για μερικά ψηφαλάκια κλείνει στη φυλακή αθώους ανθρώπους με τεκμήρια ενοχής την ιδεολογία και όχι τις πράξεις.
Ακολούθησε το συνταρακτικό μήνυμα του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής το οποίο σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στους χιλιάδες παρευρισκομένους, που από τα κελιά της Τιμής συνεχίζει τον αγώνα για ελεύθερη Ελλάδα και πραγματική δικαιοσύνη, μήνυμα μαχητικό που δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους τους απροσκύνητους Έλληνες που μάχονται από κοινού για να αποτινάξουν τον ζυγό των τοκογλύφων και των υποτακτικών τους


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hchhro-mhnuma-antistashs-apo-thn-thessalonikh-enantia-sth-chounta-twn-skeuw#ixzz3EgqY8evQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...